Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Brandy28 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Brandy28
Hey Sexy! Mijn naam is Brandy. Ik ben een shemale dus dubbel zoveel genot. Ik wil weer genieten van de sex, want het is voor mij alweer een hele tijd geleden. Ik zou het fijn vinden om een vast iemand te vinden om regelmatig mee af te spreken en dan ...
EspelEspel, Flevolandlocation_on
Shemale | 33
DressedTs uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
DressedTs
Jij stelt jouzelf ook open voor nieuwe contacten en vind het dan ook niet erg om daar een stukje voor te moeten rijden. Ik zou het zelf wel doen. Jij bent iemand die ook respect en hygiene belangrijk vind.
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33
Tattoo lady uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tattoo lady
Is er iemand die graag een paar tikken uit deelt? Ik vind het namelijk lekker om een paar flinke klappen om mijn kont te krijgen, het mag best extreem en lekker grof zijn, ik kan wel tegen een stootje, jij ook?
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
Sexy Laura uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexy Laura
Ik wil Iemand leren kennen die weet hoe hij moet bevredigen, want ik heb zoveel zin en een onwijs groot verlangen naar een grote monsterworst. Ik word ook graag hard geneukt voor het slapen gaan. Ik beschouw mezelf als een pro als het gaat om kinky s...
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Hetero
Lookingfor uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Lookingfor
Lekkere geile Shemale is op zoek naar leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende seksrelatie lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiene en ervaring uiteraard wel! ...
RijswijkRijswijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
-Linda- uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
-Linda-
ik heb nog niet veel ervaring, maar zou dat wel graag willen, zou jij mij vele standjes willen leren en zou ik ook eens lekker in jou kont klaar mogen komen? ik hoop snel een leuk bericht van je te krijgen met een geil voorstel.
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 24 | Bisexueel
OnlyForMen uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
OnlyForMen
Ik ben wel op zoek naar een man, val alleen op mannen namelijk. Ik kick erg op orale seks en wil jouw pik diep in mijn mondje voelen! Heb je ook heerlijk veel zaad voor mij? Begin anders maar vast te sparen!
KoewachtKoewacht, Zeelandlocation_on
Shemale | 31
LucindaTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LucindaTgirl
Stel je eens voor... Een man en vrouw in 1 lichaam, die jou helemaal af likt en je lekker neukt. Is dat niet lekker geil? Waar wacht je dan nog op???????
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
RingMyBell uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
RingMyBell
Een te gekke vent, jij bent niet vies van het extra wat ik jou te bieden heb.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 29
SheDelilah uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
SheDelilah
Ik ben een jonge shemale en ik kom net kijken, maar ik hou wel erg veel van sex. Ik wil eigenlijk elke dag wel sex met een lekkere man die weet hoe hij zijn geile pik moet gebruiken en die mij wat ervaring kan opbrengen. Ik word nu al geil dus kom ma...
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 27
Neompje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Neompje
Droom jij over een vrouw met een stijve lul die jouw mondje komt vullen met haar warme zaad? Dan kan ik je fantasie waarmaken. Schrijf mij en wie weet maak ik binnenkort jouw geile wens werkelijkheid.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
Mattie99 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Mattie99
Hou er van om de meesteres te spelen. Na een tijdje haal ik mijn verassing te voorschijn en bezorg ik je graag meerdere hoogtepunten. Speel jij binnenkort mee?
AnderlechtAnderlecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel