Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

HighHeelsTs uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
HighHeelsTs
Mag ik met mijn lekkere kwast wel jouw sterretje verwennen en uitwonen? Ik doe eerst al het voorwerk. Aan jouw naadje likken, er aan zuigen en dan pas kom ik binnen. Lief en langzaam want zo ben ik dan ook wel weer.
WaverveenWaverveen, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
hot-met-pik uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
hot-met-pik
Ik ben vaak erg geil en dan speel ik met mij zelf, maar wil nu wel eens dat er met mij mij gespeeld wordt, wil jij met mij komen spelen?
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 27
AnoukvsFenna uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
AnoukvsFenna
Ben je stoer, macho en heb je altijd al gefantaseerd om het met 2 mannen te doen die er toch uitzien als een vrouw? Het mag hoor, wij het aan niemand doorvertellen, het blijft ons geheimpje
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 29
AnnaBarbie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
AnnaBarbie
Ben je in voor een lekkere geile sekspartij of misschien voor een triootje? Dan zoeken wij elkaar. Ik ben geen preuts type, juist in voor alles en nog wat. Gaan we gewoon geil genieten? Wat mij betreft al heel snel.
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
LoveTender uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LoveTender
CALL ME **********
Bergen op ZoomBergen op Zoom, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33
Loreentje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Loreentje
Jij bent een man die mij wel uit nood wil helpen. Jij weet wel hoe je weer lekker plezier in mijn sexleven kan geven. Lekker pijpen, zuigen en sabbelen horen daar zeker wel bij.
WestkapelleWestkapelle, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
feinAshe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
feinAshe
Ik zit er constant aan te denken dat jij een man bent die het vuur weer kan aanwakkeren. Dat je me een goed gevoel kan geven. Dat je me kan laten verlangen naar meer en dat je me zeker een lekkere tijd kan laten beleven.
Nieuw-VennepNieuw-Vennep, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
Loverly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Loverly
Met mijn harde stijve pik lig ik heerlijk te fantaseren, en tijdens het fantaseren denk ik aan een heerlijke vent die ook met zijn pik zit te spelen, misschien heb jij ook wel zin om lekker anaal te neuken, of wil je liever oraal verwend worden? Mij...
RhedenRheden, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
Flowerz uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Flowerz
mijn relatie is teneinde, eigenlijk ben ik er ook wel blij mee hoor, want het was al een tijdje seks loze relatie, en aangezien ik toch wel van seks hou, heb ik me hier nu aangemeld en hoop ik een geile pik te vinden die mij lekker wil verwennen
HeusdenHeusden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Annamarieopontdekking uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Annamarieopontdekking
Wil jij gauw ontdekken wat zich allemaal voor lekkers in mijn broekje bevind? Genoeg voor jou om mee te spelen! En ik wil het bij jou natuurlijk ook graag ontdekken. Ik moet toegeven dat ik nog nooit iemand heb mogen pijpen dus hoop dat met jou mee t...
GilzeGilze, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 24
Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel