Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Phoebe-Trouw uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Phoebe-Trouw
Ruimdenkend dat is een ding dat zeker is. Een man waar bij ik ook wel het een en ander mag doen. Jij hoeft echt niet gay of zo te zijn, want ik ben een vrouw maar ja wel eentje met een extra stuk. Het enige wat ik kan zeggen is, zet je twijfels aan d...
ZundertZundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
Cheya uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Cheya
Zou jij met mij een fantastische tijd willen beleven waar we samen veel seks zullen hebben, en wie weet ook wel een relatie op kunnen bouwen? Dan kom ik graag vandaag nog met jou in contact!
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
AfricanTransChloe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AfricanTransChloe
Flinke jongeheer, doe mijn afkomst eer aan! Waarvoor wil jij hem gebruiken?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
Niet normaal uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Niet normaal
Mijn ballen, ze zijn zo vol met zaad, ik moet echt even gaan spuiten, maar ik wil dat niet meer zelf doen, er is hier vast wel iemand die dat graag voor mij wilt doen. Zuigen wij elkaar lekker af, of ben jij een lekkere meid? Ook die mag mij gerust l...
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
pimply uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
pimply
Alweer drie jaar alleen, en ook al die jaren zonder lekkere seks, je snapt natuurlijk wel dat ik het aftrekken en het spuiten in een washandje behoorlijk zat ben. Misschien heb jij wel hetzelfde probleem, en ben jij het zelf doen ook zat. Zullen wij ...
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Kirsie uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Kirsie
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los. Interesse?
WesterborkWesterbork, Drenthelocation_on
Shemale | 28
DebbyHard uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DebbyHard
Met ons twee kunnen wij vast en zeker heel veel voor elkaar krijgen. Dus ik zou zeggen, laten we het een kans geven en dan komt dat wel goed.
HattemHattem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26
Gold-Bird uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gold-Bird
Beste allemaal, Het geeft mij een fantastische gevoel dat ik mezelf kan zijn hier. Ik zag dat er meer vrijgevochten sexliefhebbers zijn die elkaar opzoeken. Misschien heb ik het geluk hier ook, daar hopen we dan maar op;) Noem mij maar Lianne. Ik ...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Rose uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Rose
Hallo heren, leuk dat je mijn profiel bekijkt, maar aan kijken heb ik niet zoveel, dus mail je me ook voor een spannende geile seksdate?
AchlumAchlum, Frieslandlocation_on
Shemale | 39
BlondjeAngel uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
BlondjeAngel
Blond en kleine tieten valt normaal wel in de smaak. En dan heb ik ook nog eens wat extra's te bieden aan je. Ik vind het heerlijk om verschillende rollen aan te nemen. Sinds enkele jaren ben ik dan ook helemaal happy met mezelf en geniet ik enorm va...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 24
ViviHot uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ViviHot
Laten wij er niet omheen draaien en afspreken voor een hete avond! Ik hou er van als jij de touwtjes in handen zal nemen en mij eens goed neemt! Wie van ons zal eerder zijn hoogtepunt bereiken?
VolendamVolendam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42
KellyGirlWithADick uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
KellyGirlWithADick
Ik ben een shemale en ik zoek mannen die daar interesse in hebben. Ik ben overal voor in. We kunnen nog wat van elkaar leren.Interesse?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29