Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Soessiesoes uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Soessiesoes
Mijn pik is niet de allergrootste, maar je kunt er heerlijk mee spelen, en wat dacht je van lekker erop sabbelen, standje 69 is wel een soort van favoriet voor mij. Geniet jij daar ook van, en wat vind jij nog meer lekker?
SusterenSusteren, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Lizzy26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Lizzy26
Ik ben nu een aantal jaar shemale en dat bevalt me heel erg goed. In het dagelijkse leven kent iedereen mij niet anders. Ik werk ook in een bar waar veel shemales komen. Ervaring heb ik dus alleen nu nog een sex maatje om lekker mee te genieten. Lijk...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
behaardelul683 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
behaardelul683
In een gewillige bui hier terecht gekomen en wat ik hier nu zo zie dat bevalt me wel. Ik zie heerlijke mannen en prachtige vrouwen waarbij ik volgens mij in het niet val. Ik ben namelijk heel gewoontjes en heb geen extreme of gekke wensen. Ik wil gew...
WaalwijkWaalwijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
IsaTs uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
IsaTs
Je bent een expert op het gebied van anaal neuken en je bent zo wel actief als passief in bed. Afwisseling vind je belangrijk en daarnaast heb je een perfect uithoudingsvermogen.
ZevenbergenZevenbergen, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
KinkyMarcia uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
KinkyMarcia
Hou jij van Kinky? En stiekem ook van een lekkere pik? Maar je houd toch ook van vrouwen? Dan ben ik de juiste shemale voor jou! Wie niet waagt, wie niet wint ;-) Ik ben wel wat kinky aangelegd!
VenloVenlo, Limburglocation_on
Shemale | 37
Hornycarly uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hornycarly
Ik ben shemale Carly. Ik ben een echte sex bom. Ik kan er geen genoeg van krijgen, maar daar heb je nog iemand bij nodig en daarom mijn advertentie. Ik zoek een man die mij kan bevredigen en ik jou natuurlijk ook. Elkaar nieuwe ervaringen leren en ge...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 27
BigtitsEsmee uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
BigtitsEsmee
Ik zoek graag mijn grenzen op en ga er vaak toch ook overheen. Ik heb genoeg ervaring om te weten wat kan en niet kan en sta geheel open voor een geile ontmoeting met een man. Wil je enkel kijken, sorry dan hoef je niet te reageren. Ik wil echte acti...
ArnemuidenArnemuiden, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
HighHeelsTs uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
HighHeelsTs
Mag ik met mijn lekkere kwast wel jouw sterretje verwennen en uitwonen? Ik doe eerst al het voorwerk. Aan jouw naadje likken, er aan zuigen en dan pas kom ik binnen. Lief en langzaam want zo ben ik dan ook wel weer.
WaverveenWaverveen, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
Livia uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Livia
Ben gewoon geil, zal het niet onder stoelen of banken schuiven. Ga er vanuit dat hier alleen maar geile mensen zijn dus ik kan niet wachten op je berichtje..
BilthovenBilthoven, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Jessss uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Jessss
+
VinkeveenVinkeveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
evenaardigge uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
evenaardigge
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik gewoon een super lieve mens. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Denk je dat wij een leuke band kunnen opbouwen.
ZevenaarZevenaar, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel