Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Geilelingerie uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Geilelingerie
Hallo hier Linda, ben een enorme geilerd en heb eigenlijk altijd wel zin in een lekkere pik die mijn kontje komt bevredigen. Heb jij zin in mij, stuur mij dan een berichtje
WinschotenWinschoten, Groningenlocation_on
Shemale | 39
EvaWithDick uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
EvaWithDick
Ook jij bent op zoek naar geilheid en wil mij dat heel graag geven. Mochten wij de chemie hebben sta ik en jij ook open voor een vaste relatie.
HeldenHelden, Limburglocation_on
Shemale | 39
pimply uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
pimply
Alweer drie jaar alleen, en ook al die jaren zonder lekkere seks, je snapt natuurlijk wel dat ik het aftrekken en het spuiten in een washandje behoorlijk zat ben. Misschien heb jij wel hetzelfde probleem, en ben jij het zelf doen ook zat. Zullen wij ...
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Natas27 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Natas27
Hay ben ben Natasha en wil gewoon genieten maar het lukt mij niet om een aardige man te vinden.. Ik heb mij zelf hier geplaatst in de hoop je te mogen verwennen in alle fronten wat er te verwennen valt.. Ik hou heel erg van achterlangs genomen te wor...
SchildwoldeSchildwolde, Groningenlocation_on
Shemale | 32
StoereChick uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
StoereChick
Kick jij op een stoere chick met een pik in plaats van een kut? Dan wil ik wel een keer losgaan met jou. Moet het stiekem? Is geen probleem!
BorseleBorsele, Zeelandlocation_on
Shemale | 27
spuitgraag uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
spuitgraag
mag ik in jou kontje klaar komen?
VenloVenlo, Limburglocation_on
Shemale | 38
DiandraGeil uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
DiandraGeil
Hey lekkere geile mannen. Heb jij zin in een lekkere shemale? Ik heb echt zin in lekkere geile sex met alles erop en eraan. Hoe viezer hoe beter. Elkaar super geil maken en uren lang sex. Wil jij dat ook?
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 34
Shedonna uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Shedonna
Ik ben zeer onderdanig, en in mijn onderdanige rol zoek ik iemand die mij als seks slavin wil trainen en opleiden en ik denk daarbij aan bondage, zweepjes, gedwongen deepthroat, billenkoek, plasseks en zo wil ik nog veel meer doen. Ik weet nog niet w...
ZoetermeerZoetermeer, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Hetero
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34
Hotpeter24 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hotpeter24
hey hallo, leuk dat je even komt spoken op mijn profiel, nou ik hoop maar dat je me aantrekkelijk vindt en me eens lekker in me kont wil neuken, mail je me eens?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
CiliaTrannie uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CiliaTrannie
Je bent geil en je wilt wat! Ik wil jou als je vaak opgewonden bent en vooral van orale sex houdt. Je bent lekker creatief en wil nieuwe dingen proberen. Ben je ook in een voor een spannend rollenspel?
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31
Vanessatje uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Vanessatje
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
OudegaOudega, Frieslandlocation_on
Shemale | 26