Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

UitdagendeSofie uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
UitdagendeSofie
Je bent een lekkere potente man die actief is en niet te vergeten met uithoudingsvermogen. Ben jij degene die me lekker wil komen verwennen?
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
rondlangee uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
rondlangee
Leuk, gezellig en op zoek naar een nieuw avontuur. Het leven daar geniet je met volle teugen van. Net zoals mij heb je niet veel nodig om gelukkig te zijn. Een goed gesprek en een uitdaging is al een goed begin.
AmersfoortAmersfoort, Utrechtlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
LekkerShemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LekkerShemale
Dag heren, lekker op zoek naar een leuke shemale? Eentje waarmee je kan spelen, langdurige seks mee kan hebben. Zoek niet verder ik ben op zoek naar een hete sex date met alles erop en eraan. Lekker lang elkaar verwennen. Misschien weet jij wel de ...
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel
Virgien uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Virgien
Nou kijk eens, hier ben ik. Ik kan heel veel over mijzelf vertellen, maar eigenlijk ben ik gewoon onwijs nieuwsgierig naar jou. Wat vind jij allemaal leuk, en wat is jouw reden om hier te zijn, ben jij ook hier om lekker te geilen en te fantaseren?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 30 | Hetero
sappigelul382 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
sappigelul382
Jij houdt van een rijpe vrouw en bent op zoek naar seks. Je hebt zin in een lekkere neukbeurt en hebt er veel voorover mij te nemen in jouw fantasiewereld. Zijn er nog andere leuke ideetjes in jou gedachten dan?
VeenendaalVeenendaal, Utrechtlocation_on
Shemale | 47 | Bisexueel
JufLisa uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JufLisa
Ik ben een ervaren en strenge Meesteres. Aangezien je mijn profiel op de shemale date site ziet hoef ik niet uit te leggen dat ik een shemale ben. Ik ben op zoek naar een sletje. Ik ga jou vernederen op mijn eigen geile manier. Verder bied ik je de m...
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32
Ayana-Afrikaans uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Ayana-Afrikaans
Je bent opgewonden geraakt van mijn profiel en wil me laten weten hoe jij onze eerste date voor je ziet. Je bent niet te soft en vind het lekker om in je kontje te worden genomen.
NieuwleusenNieuwleusen, Overijssellocation_on
Shemale | 38
Clarissa26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Clarissa26
Ik ben Clarissa, een heel ondeugende shemale en ik denk aan niks anders dan aan sex. Ik heb alleen geen lekkere geile man met wie ik lekker geil kan doen. Wil jij die man zijn voor mij?
EschEsch, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
MilenaGeil uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
MilenaGeil
Ik zit alweer veel te lang droog vanwege een drukke tijd die ik achter de rug heb. Ik heb nu weer tijd genoeg dus weer zin in een sexdate. Jij ook?
BrunssumBrunssum, Limburglocation_on
Shemale | 46
BigEmma uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
BigEmma
Ja je ziet het goed ik ben een shemale. Maar ook ik heb mijn behoefte aan sex dus zoek een gele kerel die mij alle hoeken van de kamer wil laten zien met een geile neuk beurt. Kus en een geile lik wie wil?
VinkegaVinkega, Frieslandlocation_on
Shemale | 25
Sharisawithcock uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Sharisawithcock
Vind jij het heerlijk om uren genomen te worden en ook een behoorlijke tijd lekker terug te nemen? Uithoudingsvermogen is dus een pre, laat dit even voorop staan. Verder kunnen wij alles samen invullen, als wij maar communiceren.
OldenzaalOldenzaal, Overijssellocation_on
Shemale | 32
HotsexyLieke uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
HotsexyLieke
Langs deze weg ben ik opzoek naar leuke mannen die wel een leuke shemale wil leren kennen. Ik ben dan op zoek naar hete seks maar een vaste relatie zou ik niet uit de weg slaan. Ik ben voor een hoop dingen in en wil een hoop dingen met je experimente...
AnkeveenAnkeveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29