Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

I-Love-Xtra uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I-Love-Xtra
Hoe vind je het klinken? Ik vind het echt zo geil en ik wil dat heel erg graag gaan doen en als het aan mij ligt dan kunnen we het ook wel een keer in bad doen. Lijkt jou dat ook zo geil om te doen?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
BlondjeAngel uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
BlondjeAngel
Blond en kleine tieten valt normaal wel in de smaak. En dan heb ik ook nog eens wat extra's te bieden aan je. Ik vind het heerlijk om verschillende rollen aan te nemen. Sinds enkele jaren ben ik dan ook helemaal happy met mezelf en geniet ik enorm va...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 24
MissTsgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissTsgirl
Jij vind het zeker niet erg om eens met het beetje extra te mogen spelen. Je hebt ervaring met het mannelijk geslacht en zou mij graag willen plezieren.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Big-Suus uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Big-Suus
Jij bent een serieuze man die met mij wel eens een lekker intieme avond zou willen beleven. Lekker knus met elkaar de intensie van sex op gaan bouwen en dan zien we wel hoe ver we dan komen toch?
OotmarsumOotmarsum, Overijssellocation_on
Shemale | 29
VerleidingLynn uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
VerleidingLynn
Jij bent een lekkere vent die wel heel erg lekker snel zijn paal omhoog kan krijgen en dan open staat voor super, lekker maar vooral nieuwe dingen.
Sint AnnalandSint Annaland, Zeelandlocation_on
Shemale | 33
Sheisgeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sheisgeil
Het is voor mij niet zo makkelijk om aan een man te komen omdat ze meestal denken dat ik een vrouw ben en leg dat maar eens uit dat het niet zo is. Daarom even een oproepje zo op het internet. Heb je zin om elkaar eens lekker te verwennen? Reageer da...
LeerdamLeerdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
ModelChanel uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
ModelChanel
Gewoon neuken en daar blijft het bij. Wil je meer dan is het helaas maar dan ben ik niet de juiste ladyboy voor jou. Wat is er mis met alleen maar lekker neuken en andere geile dingen te doen? Het voelt voor mij heerlijk als ik weet dat ik met een vr...
MheerMheer, Limburglocation_on
Shemale | 31
Cheridaa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Cheridaa
-
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Bedenkelijk22 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bedenkelijk22
Plezier hebben met zijn twee, in mijn ogen leuke manier om eens te genieten van wat anders dan anders. Mag ik mijn huisje eens openstellen voor een geile avond met jou? Ontvangen geen probleem. En zonder condoom is bespreekbaar. Maar dan kom je wel v...
HuisduinenHuisduinen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 27
4the.ladies uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
4the.ladies
Hoi ik ben Moniek. Ik heb me aangemeld omdat ik opzoek ben naar een knappe vrouw (geen shemale). Ik heb graag prive snel en veel contact zodat het vooruit kan gaan:)
't Zandt't Zandt, Groningenlocation_on
Shemale | 28
Lizzy26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Lizzy26
Ik ben nu een aantal jaar shemale en dat bevalt me heel erg goed. In het dagelijkse leven kent iedereen mij niet anders. Ik werk ook in een bar waar veel shemales komen. Ervaring heb ik dus alleen nu nog een sex maatje om lekker mee te genieten. Lijk...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Innocentgirl uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Innocentgirl
Het is je fantasie om met mij geile dingen te mogen doen of je hebt er al ervaring in. Je bent dominant en weet precies welke plekjes je moet raken.
WieringerwaardWieringerwaard, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25