Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Vanessatje uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Vanessatje
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
OudegaOudega, Frieslandlocation_on
Shemale | 26
DebbyTgirly uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
DebbyTgirly
Ik ben een hete shemale en heb je veel te bieden.Heb je er wel eens over gedroomd om sex te hebben met een shemale, of heb je die ervaring al en wil je vaker genieten,jullie zijn van harte welkom, ik zal je echt laten genieten.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
OnderdanigeShemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
OnderdanigeShemale
Ik kan hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat...
HaelenHaelen, Limburglocation_on
Shemale | 44
InnocentTrans uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
InnocentTrans
Zie jij een geil trio wel zitten, heb je hier wel ervaring mee en vind je het dan ook niet erg als er heel veel geile dingen gaan gebeuren?
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
TheyoungandWildone uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
TheyoungandWildone
Graag in mijn kontje en in mijn mondje!
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
steemgrill uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
steemgrill
Ben jij het boek wat ik wil lezen? Natuurlijk weet jij net zo goed dat het niet echt over boeken lezen gaat hoewel ik misschien toch wel pikante verhaaltjes en berichten van je verwacht. Op een toetsenbord en met virtuele afstand er tussen, kan het t...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Chickyishot uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Chickyishot
Ben gewoon geil, zal het niet onder stoelen of banken schuiven. Ga er vanuit dat hier alleen maar geile mensen zijn dus ik kan niet wachten op je bericht. Ik heb toch gelijk wat betreft al die geiligheid hier?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
Loverly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Loverly
Met mijn harde stijve pik lig ik heerlijk te fantaseren, en tijdens het fantaseren denk ik aan een heerlijke vent die ook met zijn pik zit te spelen, misschien heb jij ook wel zin om lekker anaal te neuken, of wil je liever oraal verwend worden? Mij...
RhedenRheden, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
ArmyGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
ArmyGirl
Lekker doen waar we zin in hebben, veel heb ik ook niet te wensen. Het er gewoon een keer van nemen, dat is tenminste waar het allemaal om gaat.
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
AllMonica uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
AllMonica
en paar jaar geleden vond ik dat ik een nieuwe start moest maken, en ik heb een lange weg afgelegd, maar wees eerlijk, het resultaat mag er zijn. Het enige wat ik nog niet heb is een vrouwenkutje, maar daarentegen heb ik wel een heerlijk strak kontga...
LeendeLeende, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Asiadick uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Asiadick
Hallo ik ben Adinda en kom oorspronkelijk uit Azie, maar woon alweer een aantal jaren in Heerenveen. Ik ben 19 jaar en ben op zoek naar een heerlijke pik die mij eens lekker zou willen verwennen. Eenmalig mag maar heb liever vaker
HeerenveenHeerenveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 24