Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Longhya uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Longhya
Anaal vind ik lekker om te doen, maar ook om te voelen, ik hoop natuurlijk wel dat jij een lekkere grote pik hebt waar jij lekker wat mee kunt. Zou jij zelf ook anaal genomen willen worden, of gaat dat jou iets te ver?
BorseleBorsele, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
Puresex uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Puresex
Wie of wie komt mij snel pijpen of op zijn hondjes neuken?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 30
UitdagendeSofie uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
UitdagendeSofie
Je bent een lekkere potente man die actief is en niet te vergeten met uithoudingsvermogen. Ben jij degene die me lekker wil komen verwennen?
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
GeileMaud uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
GeileMaud
Dit is je grote kans om eens seks te hebben met een shemale, en wie laat nou deze kans schieten? Geloof mij, je wil hierna niets anders meer. Ik ben een ervaren shemale die jou een avond geeft die je nooit meer zult vergeten. Als je uit de omgeving k...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
Jalisa19 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Jalisa19
Ik ben nog maar net een shemale en ik ben nog vrij jong, ik hoop dat dat geen probleem is. Ik heb ook niet zo heel veel ervaring en daar mag jij mij bij helpen als je dat wilt? Leeftijd vind ik niet zo belangrijk. Wel graag discreet. Hopelijk tot sne...
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 24
heetensexy uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
heetensexy
Jij bent een persoon die wel heel erg lekker heet kan worden van een beetje gluren en dan ook heel erg graag mee zou willen doen. Lekker douchen is ook heel erg spannend. Heb je daar al eens wat spannends gedaan?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
kostuumsekss uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
kostuumsekss
Hoi leuke mensen die mijn profiel lezen, tja ik weet niet zo heel erg goed wat ik nou moet en kan delen hier, misschien is het leuk als jij wat verteld. Ik ben nog niet zo lang met dit bezig, dus het is nog nieuw. En jij, heb jij al veel contacten op...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
LiekeXL uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
LiekeXL
Jij bent een zeer nieuwsgierige man die wel eens wil voelen wat er dan in mijn slipje zit. Lekker geil rollenspel vind je ook niet verkeerd en meerdere keren klaar komen is geen probleem.
KerkradeKerkrade, Limburglocation_on
Shemale | 32
KellyGirlWithADick uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
KellyGirlWithADick
Ik ben een shemale en ik zoek mannen die daar interesse in hebben. Ik ben overal voor in. We kunnen nog wat van elkaar leren.Interesse?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Tatjanahxx uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tatjanahxx
Jij hebt een specialiteit waar je mij toch graag kennis mee wil laten maken.
HeerenveenHeerenveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 28
Maaikegeil uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Maaikegeil
Misschien eerst beginnen om even iets te drinken en dan met ons twee het ervan nemen. Het zou toch zeker weten de moeite waard kunnen zijn.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Karlienkus uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Karlienkus
Mannen en vrouwen zijn beide (tegelijk evt) welkom. Het ene moment gebruik ik mijn mannelijkheid en de andere keer mijn vrouwelijke kant. Ligt er ook net aan waar jij zin in hebt en opgewonden van raakt.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel