Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SensueleAlicia uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
SensueleAlicia
Jij wilt zowel met mijn ronde tieten als met mijn pik spelen en deze heerlijk verwennen. Mijn gaatje zal jij goed vullen, en als ik helemaal geluk heb mag ik die van jou ook heerlijk vullen.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Laura-Stijf uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Laura-Stijf
Jij denkt niet in hokjes en gaat wat seks betreft graag een stapje verder.
MaasbrachtMaasbracht, Limburglocation_on
Shemale | 31
BDSMshemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
BDSMshemale
Ben jij op zoek naar iemand die van kinky houdt.. die heb je nu gevonden hihi! Ik wil eens een stapje hoger dan de standaard en zachtaardige seks.. ben verder heel lief hoor!!! komt zeker goed!
MeerssenMeerssen, Limburglocation_on
Shemale | 36
Sexy Laura uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexy Laura
Ik wil Iemand leren kennen die weet hoe hij moet bevredigen, want ik heb zoveel zin en een onwijs groot verlangen naar een grote monsterworst. Ik word ook graag hard geneukt voor het slapen gaan. Ik beschouw mezelf als een pro als het gaat om kinky s...
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Hetero
lekkerhoudingee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
lekkerhoudingee
Ik vindt het heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik jou kont lekker verwen met mijn tong en vingers,dit is echt de geilste moment voor mij. Durf je meteen te vertellen wat die van jou is?
HengeloHengelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Chari uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Chari
Zowel mannen als vrouwen mogen van mij gebruik maken, ik ben een hele onderdanige slet met een lekkere pik. Als je er lekker op wilt zitten doe dat lekker, wil je door mij lekker geneukt worden, ook dat is mogelijk. Zeg jij maar wat je graag wilt. Oh...
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
blackdick382 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
blackdick382
Laten we dit werkelijkheid voor ons maken. Ik ben altijd geil en ik heb niet iemand die bereid is alles voor mij te doen. Als je me een goed gevoel kunt geven, denk ik dat we de kans krijgen om deze speciaal voor ons te maken.
Krimpen aan den IJsselKrimpen aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
JufLisa uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JufLisa
Ik ben een ervaren en strenge Meesteres. Aangezien je mijn profiel op de shemale date site ziet hoef ik niet uit te leggen dat ik een shemale ben. Ik ben op zoek naar een sletje. Ik ga jou vernederen op mijn eigen geile manier. Verder bied ik je de m...
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32
SexyVanny uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SexyVanny
Wat denk je ervan, een vrouw met alle lekkers, heerlijke tieten en nog een lekkere pik waar jij je gang lekker mee kunt gaan? Hopelijk heb je voor mij ook genoeg heerlijks om mee te spelen!
Oud-LoosdrechtOud-Loosdrecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40
school--babe uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
school--babe
Op de profiel foto lijk ik heel onschuldig maar ik kan je zeggen ik ben een wilde tijdens de seks hoor, wil je het een keer beleven?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
Dakila21 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dakila21
Zoveel mooie mensen hier die net als ik een geile man zoeken. Ik probeer het toch. Is er een geile man die dit leest die dol is op shemales? Ik hoop het wel, want ik ben echt toe aan een lekker geil potje sex. Laat wat van je horen en laten we dan af...
ZoetermeerZoetermeer, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 26
Izadora32 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Izadora32
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Izadora en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37