Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

ClaireTgirl uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ClaireTgirl
Ben niet vies van geile sex in het weekend. Door de week is lastig voor me of het moet in de buurt zijn.Maar zou wel graag ieder weekend er tegen aan gaan.Heerlijk toch?
SneekSneek, Frieslandlocation_on
Shemale | 27
manirieke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
manirieke
Zelf vind ik het super leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik doe dat dan ook maar wat graag. Ook al ben ik nog jong, ik heb al veel van de wereld gezien en ben van plan om nog meer te zien. Nu even op zoek naar wat afleiding in de buurt.
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
hustlee uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hustlee
Nou ik weet het niet hoor, ik doe blijkbaar iets fout, want ik kom jou maar niet tegen, ik ben toch niet zo heel eng en lelijk? Ik kijk zo vaak, maar krijg gewoon geen bericht binnen van iemand.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
Soft touch  uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Soft touch
Hallo kanjer, ik ben een lekker wijf met een extreem lekker lichaam en kontje. Vertel me jouw stoute fantasietjes en wie weet laat ik hem wel uitkomen. Mijn pik begint al te druppelen van verlangen naar jouw geile pik. Nieuwsgierig geworden kom dan g...
GoesGoes, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
HidingSanne uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
HidingSanne
Ik wil wel eens als transsexueel parkeerplaats hoer een man ontmoeten om lekker naar zijn auto te tippelen en in te stappen Heb jij zin in een parkeerplaats date met mij? gewoon lekker even snel aftrekken en pijpen of even lekkere sex in het toilet ...
WesterveldeWestervelde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
Uwantitall uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Uwantitall
Ik ben de manvrouw waar je altijd op zoek naar was! Nietwaar? Ik ben knap, vrouwelijk, geil, kinky, lief, ondeugend en wat ook belangrijk is wil ik geen geld voor sex. Ik heb mijn advertentie hier geplaatst om jou te vinden en om sex met jou te hebb...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 31
Stijfaltijd uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Stijfaltijd
Wie van jullie durft een date aan met een sexy shemale?Ik zoek contact met een man voor lekkere sex. Ik ben een fulltime shemale. Wel moet ik je van te voren waarschuwen, ik ben echt een sletje in bed, en zou het leuk vinden als jij dat ook bent. Ik ...
ValkenswaardValkenswaard, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36
Sandy25 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Sandy25
Voor de tieten moet je helaas niet bij me aankloppen. Hoop ze volgend jaar flink te vergroten. Echter een lekkere goeie pik heb ik wel te bieden. Kan er wel omheen lullen maar zoek gewoon iemand die ik mag nemen..
BuitenpostBuitenpost, Frieslandlocation_on
Shemale | 30
Shemale-Lotte19 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Shemale-Lotte19
Hoi geile beertjes Zoals jullie zien ben ik geen gewone vrouw maar ben ik een hele speciale vrouw En een Speciale Vrouw bied Speciale lekkers dus wil jij mijn speciale lekkers proeven stuur me dan een berichtje Geile kuss..
HarlingenHarlingen, Frieslandlocation_on
Shemale | 24
KayaTattoo uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
KayaTattoo
Uiterlijk en leeftijd doen er niet toe, ik wil gewoon afspreken! Geef mij het bevel in de slaapkamer en ik doe alles wat jij lekker vindt. Spreken wij met elkaar af?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
YoungSenna uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
YoungSenna
Je weet wat je wilt en je gaat er voor. Je bent lekker opgewonden en sowieso creatief. Je oordeelt niet en je vindt het juist meer dan geil om mij eens van dichtbij te bekijken:)
HoogkarspelHoogkarspel, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24
Miranda26 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Miranda26
Veel mannen kijken vol afkeer naar mij als ik hen vertel dat ik eigenlijk een man ben. Maar er zijn er ook veel die stiekem toch met mij willen neuken. Ook veel vrouwen willen het wel proberen met mij. Ik ben discreet en laat graag je fantasie uitkom...
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31