Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

whiteformee uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
whiteformee
Hoi! Ik ben al een tijdje op zoek naar een man die 1 of 2 keer per week wil verwennen. Ik wil echt leuke en wilde seks hebben en me in mijn kont zuigen. Het liefst van achteren en als je me goed hebt geneukt, kun je het ook in mijn ster stoppen en zo...
Noordwijk aan ZeeNoordwijk aan Z..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
oudelolly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
oudelolly
Wie jij bent dat is voor mij nog een vraag en voor jou een weet. Jij bent vooral jezelf, makkelijk in de omgang en discreet. Verder maakt het mij niet heel veel uit, maak er gewoon wat leuks van en we komen er wel uit.
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 46 | Bisexueel
Stancey uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Stancey
Nu is het mijn beurt, ik heb mij al veel te lang afgesloten voor een hele leuke tijd, het maakt mij niet uit of jij een man bent, of een leuke meid. Ik sta voor allebei open, dus stel jij jezelf eens aan mij voor, wat zou jij allemaal willen, wat is ...
LochemLochem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Cindytran uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Cindytran
Als man weet jij al te goed wat een pik lekker vindt. Maar het fijne is dat jij ook weet wat een vrouw lekker vindt. Lieve woordjes, met haar tieten spelen, en haar kontje vingeren dat hoort er echt allemaal bij.
AsperenAsperen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32
Nenaatje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Nenaatje
Hou jij er wel van als een vrouw gewoon zo geil is dat ze geen genoeg heeft aan een man. Ben je dan ook iemand die zelf ook een hele grote lust bezit en graag lekker geil wil gaan genieten?
DoornenburgDoornenburg, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28
Girlwithadick uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Girlwithadick
Ik heb alweer een tijdje een relatie alleen helaas zit in mijn relatie een dipje waardoor ik vrijwel geen seks meer ervaar, ik mis dat echt enorm. Ik sta voor vele dingen open en verwacht dat ook van jou
AppingedamAppingedam, Groningenlocation_on
Shemale | 29
eindhoven20carla uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
eindhoven20carla
wat betekent het voor jou om een shemale te zijn?
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 25
Sheisgeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sheisgeil
Het is voor mij niet zo makkelijk om aan een man te komen omdat ze meestal denken dat ik een vrouw ben en leg dat maar eens uit dat het niet zo is. Daarom even een oproepje zo op het internet. Heb je zin om elkaar eens lekker te verwennen? Reageer da...
LeerdamLeerdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Bountylove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bountylove
Lekker he, ik ben best wel een hete dame, en dat merk je ook wel als ik lekker bezig ben. Heel veel standjes hebben mijn voorkeur, maar ik sta ook open voor de jouwe, wat vind jij echt niet fijn, en waar word jij graag wakker voor gemaakt?
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
shesheshes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
shesheshes
Je hebt het al door denk ik maar ik ben een shemale, een lekkere vrouw die nog een klein stukje mannelijkheid over heeft. Ik hou van mannen die super heet zijn en altijd willen geilen. Ben jij dat?
GemertGemert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
mshe88 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
mshe88
Ik heb een lekkere piemel voor je en een geweldige lekkere kont om heerlijk een piemel in te ontvangen, durf jij mij een geil berichtje te sturen?
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Ik-Jacinta uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ik-Jacinta
Verzadig mij met jouw heerlijke lekkernij en ik zal ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten! Ik ben op zoek naar jou, dus aarzel niet om wat van jou te laten horen!
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32