Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

rodemushke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
rodemushke
Geen idee of jij al eens anaal genomen bent, het maakt mij ook niet zo heel veel uit. Ik kan het rustig aan doen, jou eerst vingeren en rimmen en dan pas met mijn lekkere paal naar binnen schieten. Droom je nooit dat iemand zo iets voor je doet?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Geile lien uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Geile lien
Hoi, hier is gekke geile Lien die jouw pik wel zou willen zien, heb jij een lekkere stijve harde pik, en mag ik die lekker verwennen met mijn mond? Uiteraard mag jij ook lekker in mijn kontje, maar mag ik dan ook bij de jouwe naar binnen?
DrimmelenDrimmelen, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
WonderwomanTS uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
WonderwomanTS
Wie durft er met mij af te spreken voor een hete date? Ik weet dat er genoeg mannen zijn met kinky gedachtes, dus breng ze maar naar mij toe! Hoor ik snel iets van jou?
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 34
brylle  uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
brylle
Hier kan ik dus alles vertellen wat ik maar wil en ook uiteraard er voor kiezen om niet al te veel te vertellen. Dat laatste vind ik op zich wel leuk om te doen. Niet omdat ik wat te verbergen heb maar wel om het spannend te maken. Dus wil je weten w...
OldebroekOldebroek, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Big-Suus uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Big-Suus
Jij bent een serieuze man die met mij wel eens een lekker intieme avond zou willen beleven. Lekker knus met elkaar de intensie van sex op gaan bouwen en dan zien we wel hoe ver we dan komen toch?
OotmarsumOotmarsum, Overijssellocation_on
Shemale | 29
LiekeXL uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
LiekeXL
Jij bent een zeer nieuwsgierige man die wel eens wil voelen wat er dan in mijn slipje zit. Lekker geil rollenspel vind je ook niet verkeerd en meerdere keren klaar komen is geen probleem.
KerkradeKerkrade, Limburglocation_on
Shemale | 32
Elintoppertje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Elintoppertje
Ik heb geen voorkeuren, zolang ik maar kan voelen hoeveel jij van mij geniet. Wie weet kunnen wij wel experimenteren en een paar speeltjes erbij halen, maar alleen als jij ervoor open staat.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28
NotMuch uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
NotMuch
Waar zijn al die lekkere geile mannen gebleven? Ik hoop dat ze hier zitten, want ik heb zin in een geile date. Ik ben een shemale, een lekkere blonde dame met lekkere borsten en een lul, die meer dan een keer wil spuiten. Ik hou van mannen die net al...
IJsselsteinIJsselstein, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Destiny20 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Destiny20
Ga nou niet weer na zitten denken of je wel of niet op mij moet reageren, spijt krijg je er sowieso niet van. Je weet niet wat voor spannende klik we hebben dus ik hoop gewoon wat van je te horen.
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
JustMirthe uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
JustMirthe
Vind jij het niet erg als ik onze geile ervaring met mijn vriendin deel en vind je het juist wel opwindend dat zij er op gewonden van raakt als ik vertel hoe heerlijk heet jij geweest bent?
VleutenVleuten, Utrechtlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
SheAischa uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
SheAischa
De mannen zie ik wel kijken wanneer ik langs huppel. Wiegend met mijn heupen en dan te bedenken dat ik echt zo'n zin heb om een keer genadeloos gepakt te worden. Mijn mond is pijp klaar, niet heel groot maar wel diep. Voor mijn ster geldt hetzelfde, ...
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Fazilet uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Fazilet
Sta al behoorlijk tijdje droog dus ga het hier maar eens proberen! Ben inmiddels niet meer zo veel eisend. Laat maar iets van je horen en we zullen zien waar het schip strand.
BruinisseBruinisse, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel