Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Desie-Beesie uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Desie-Beesie
Ik heb een fantastische relatie met mijn lieve vriend, we neuken elkaar dan ook elke dag, maar omdat we een open relatie hebben wil ik ook wel eens een lekkere andere pik in mijn kont voelen, hoe zou jij het vinden als je me eens heerlijk mag neuken ...
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40
Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
IloontjeGeil uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
IloontjeGeil
Jouw genot staat bovenaan en zo geniet ik ook tegelijk. Ik ben niet iemand die zich inhoudt, I give it all I've got en zo weet ik zeker dat het heerlijk gaat worden. Beginnen we met een massage?
ZierikzeeZierikzee, Zeelandlocation_on
Shemale | 31
Geilenikki uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Geilenikki
Zie jij het zitten om te neuken in de auto? Dan kunnen we kijken wat we geil vinden en waar we wel of niet voor in zijn en dan weet ik zeker dat we een hele geile ervaring gaan krijgen samen die we nooit meer vergeten.
StramproyStramproy, Limburglocation_on
Shemale | 29
SheAischa uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
SheAischa
De mannen zie ik wel kijken wanneer ik langs huppel. Wiegend met mijn heupen en dan te bedenken dat ik echt zo'n zin heb om een keer genadeloos gepakt te worden. Mijn mond is pijp klaar, niet heel groot maar wel diep. Voor mijn ster geldt hetzelfde, ...
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Ashida uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ashida
Hoi, ik kan maar niemand vinden die ook echt bij mij past, de meeste mannen willen alleen maar even snel seks, maar dat is niet wat ik wil. Ik wil gewoon genieten van seks, het is toch geen haast klus, neem jij uitgebreid de tijd?
WeespWeesp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
ExtrasAAardige uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ExtrasAAardige
hey hallo ik ben een spicy girl met wat extra's. het lukt me maar niet om een aardige man te vinden die mij wil begeren en van me wil houden zoals ik ben. Ik ben het alleen zijn nu wel goed zat en daarom sta ik hier op je te wachten..
HilversumHilversum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Lanchia uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Lanchia
Hoi daar, ik heb zin in spannende en leuke avonturen, jij misschien ook wel, als dat zo is, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hou van leuke mannen en vrouwen. Ik sta natuurlijk open voor geile gesprekken en ik heb ook altijd zin. Ik ben bi-s...
BunschotenBunschoten, Utrechtlocation_on
Shemale | 38 | Hetero
AloneShemale uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AloneShemale
Jij bent op zoek naar een bepaalde sex fantasie die je dan zeker wel heel erg graag tot leven zou willen brengen. Jij bent wel iemand die daar dan zeker wel van houdt.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Yvon uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Yvon
Als je er zin in hebt, lekker genieten en alles maar doen wat er in ons hoofd gaat komen. We zien uiteindelijk wel wat er zal gebeuren.
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
blondjewi seks uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
blondjewi seks
ik ben dol op seks ik kan haast niet wachten op jou meer ik ben dol op beffen spuiten klaarkomen over jou lichaam nu ik zou graag ook tussen je borsten willen neuken of in jou poesje en kontje nu jij mag mij gaan pijpen en vingeren i...
WagenbergWagenberg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29