Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

G1eilesHemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
G1eilesHemale
Hay ik ben Sophia een lekkere geile shemale.Ik ben op zoek naar een leuke man om het nieuwe jaar met mij in te wijden dus ik wacht niet te lang zoals je al merkt. Ik ben een voortvarend type en ik ben half Thais. Dus nog heerlijk heet ook. Heb jij we...
ElburgElburg, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
Promisse uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Promisse
Hoi, ik ben een volle geile meid met heerlijke rondingen, wij kunnen elkaar geile dingen vertellen, wil jij weten wat mijn stoutste droom is, als ik het vertel, vertel jij mij dan ook jouw droom?
LeidschendamLeidschendam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Superbigcock uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Superbigcock
Jij bent net als ik altijd geil, en wilt jouzelf en mij graag verwennen. Ook word jij graag verwend door mij, en sta jij open voor alles. Ik neuk graag, maar word net zo graag geneukt. En hetzelfde geld voor pijpen
HoogwoudHoogwoud, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Avontuurtje21 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Avontuurtje21
We zetten ons er samen voor in en maken er een opwindend avontuur van. Uiteindelijk is dat ook waar het allemaal om gaat natuurlijk. Heb je interesse stuur me dan een berichtje
NigtevechtNigtevecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 26
Feelfamous uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Feelfamous
Zin in deze dame met een heerlijke knots om van te genieten? Je weet dat je een keertje iets anders wilt proberen dus waarom mij niet? Ik ben van alle markten thuis en kan je op veel manieren verwennen.
ZuidhornZuidhorn, Groningenlocation_on
Shemale | 31
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34
KayaTattoo uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
KayaTattoo
Uiterlijk en leeftijd doen er niet toe, ik wil gewoon afspreken! Geef mij het bevel in de slaapkamer en ik doe alles wat jij lekker vindt. Spreken wij met elkaar af?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
Singleshe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Singleshe
Jij ziet dit wel zitten toch? Dan moeten we kijken hoe we het aan gaan pakken want als het aan mij ligt gaan we dit gewoon doen. Ik heb er al helemaal zin in dat je lekker mij lekker gaat neuken.
ZandvoortZandvoort, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35
CassieVoorJou uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
CassieVoorJou
Ik ben altijd benieuwd hoe ver ik bij een man mag gaan. Meestal hebben ze een hele grote bek, maar als puntje bij paaltje komt, krabbelen ze toch weer terug. Hopelijk vind ik hier iemand die dat niet doet, en bij wie ik ook echt verder mag gaan. Durf...
PaterswoldePaterswolde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
Ingrid29 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ingrid29
Opzoek naar een stoere mooie man. X
EerselEersel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
Dirkje23 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Dirkje23
heb al wel enige ervaring, maar ben nog niet in mijn kontje geneukt en dat is toch wel een grote wens, zou jij mijn wens in vervulling willen laten gaan?
OldenzaalOldenzaal, Overijssellocation_on
Shemale | 29
MilenaGeil uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
MilenaGeil
Ik zit alweer veel te lang droog vanwege een drukke tijd die ik achter de rug heb. Ik heb nu weer tijd genoeg dus weer zin in een sexdate. Jij ook?
BrunssumBrunssum, Limburglocation_on
Shemale | 46