Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

MissPorn uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissPorn
Hai hai, mijn naam is Ingrid en ik ben van beroep model en actrice. Ik acteer in erotische films en ben vrij bekend. Misschien heb je me wel al voorbij zien komen. Ik wil mijn eigen reeks starten en ben opzoek naar medespelers. Als je interesse hebt...
NieuwkoopNieuwkoop, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
StarElena uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
StarElena
Jij bent een lieve, ondeugende man die wel van variatie houdt. Jij zou dolgraag nader kennis met mij willen maken en mijn paal dolgraag willen verwennen.
NoordhoekNoordhoek, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Slutty she uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Slutty she
Hoi, ik ben echt een slet hoor, ik kan geen genoeg krijgen van seks, eenmaal bezig wil ik door blijven gaan, maar ik begrijp wel dat we niet altijd maar kunnen spuiten, maar we kunnen het toch gewoon eens proberen, zou jij willen weten hoe vaak wij h...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
Meltje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Meltje
Er zijn zoveel dingen waar ik van hou, en dat kan ik hier echt niet allemaal neerzetten, dan ben ik morgen nog mijn verhaal aan het vertellen, nee je moet het maar gewoon vragen als jij iets wilt weten. Kun jij wel vertellen waar jouw interesses ligg...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
just-me uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
just-me
Ik moet elke dag even lekker met mij zelf spelen, maar wil eigenlijk wel eens lekker klaar gezogen en getrokken worden door jou, zou jij met mij geile seks willen?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 26
droomshemalee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
droomshemalee
Weet jij waar je naar op zoek bent en weet je ook hoe en waar dat te vinden dan? Je hebt echt wel wat te vertellen en ook echt wel een shemale iets te bieden. Geen idee wat jij mij hier te bieden hebt, maar daar kom ik vanzelf wel achter.
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
SexyKyra uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
SexyKyra
Ben je nieuwsgierig hoe het is om iemand anaal te te nemen en diegene tegelijk eens stevig af te trekken? Laat me dan snel wat weten.
SomerenSomeren, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33
LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
Stouterikje uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Stouterikje
Durf jij een geile vrouw met pik aan? Twee in een. Wat wil je nog meer. Kom maar op ik zit er klaar voor.
's Gravenmoer's Gravenmoer, Flevolandlocation_on
Shemale | 33
WildTiger uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
WildTiger
Ik ben eigenlijk vrij braaf, maar als het om sex draait ga ik helemaal los. Wil jij dat meemaken hoe los ik ga? Mail me snel en dan kom je er achter
EmmeloordEmmeloord, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
GlennaAnaal uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
GlennaAnaal
Welke lekkere vent wilt er met mij een rollenspel spelen? Hoe ondeugender jij kan zijn, hoe lekkerder onze avond zal aflopen. Kom jij met mij spelen?
WoudrichemWoudrichem, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Heerlijkegeilheid uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Heerlijkegeilheid
Jij zou jouw lekkere dikke pik wel in mijn kontgaatje willen steken want hij staat tenminste open voor jou. Je vind het geil om te zuigen en aan ballen te likken.
Den DolderDen Dolder, Utrechtlocation_on
Shemale | 30