Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

TRANSPART2 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
TRANSPART2
Ik ben een mooie trans, erg vrouwelijk en bereid om je seksuele verlangens, fetisjen, te behagen. Durf een onvergetelijk en gepassioneerd moment met mij door te brengen. Je zult het zeker herhalen en je zult er geen spijt van krijgen. Ik wacht op je!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Mooi ben ik uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Mooi ben ik
Hoi, als jij grote dikke tieten zoekt dan moet jij zeker niet bij mij zijn, want echt grote tieten heb ik niet, maar mijn pik compenseert dat gemis wel. Wat moet je ook met borsten als je ook met een heerlijke grote pik kunt spelen, je hebt dan toch ...
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26 | Hetero
echtmag uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
echtmag
Ik ben op zoek naar mannen die mij op mijn waarde schatten en niet alleen maar even snel willen behandelen zonder respect. Als je mij respecteert dan krijg je ook dat terug. Zo wat zoeken jullie hier?
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
gevoelligstijve830 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
gevoelligstijve830
Ik ben graag naakt of halfnaakt als ik lekker thuis ben. Nudisme is niets voor mij, vind het wel lekker om naakt te zijn met iemand anders, gewoon thuis, maar niet op zo'n camping of strand of zo. Hihi. Waarom ben ik dan altijd graag naakt? Als ik da...
VlagtweddeVlagtwedde, Groningenlocation_on
Shemale | 47 | Bisexueel
QueenP uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
QueenP
heb een relatie echter zoeken we beide ook nog graag onze eigen extra sexpartners. Trio's etc zijn bespreekbaar maar hebben niet mijn voorkeur. Geef liever alle aandacht aan jou xxxx
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
LaynaraErvaren uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
LaynaraErvaren
Ik ben een shemale die altijd vrolijk is en uit is op geile afspraakjes. Ik vind het spannend en erg leuk om nieuwe mannen te ontmoeten. Ik schaam me nergens voor, iedereen heeft zijn eigen waarde.Laat je dus lekker pakken door mij en je zal geen spi...
HeerhugowaardHeerhugowaard, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41
Geilenikki uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Geilenikki
Zie jij het zitten om te neuken in de auto? Dan kunnen we kijken wat we geil vinden en waar we wel of niet voor in zijn en dan weet ik zeker dat we een hele geile ervaring gaan krijgen samen die we nooit meer vergeten.
StramproyStramproy, Limburglocation_on
Shemale | 29
JuwelEsther uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
JuwelEsther
Jij bent een man die ook niet echt van vluggertjes houdt en dan ook langdurige sex zou willen hebben. Lekker met zijn tweeen diverse dingen gaan doen. Jij bent net als mij ook intiem geschoren zodat we geen last hebben van haartjes.
HillegomHillegom, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
liefdevoorjurkjes uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
liefdevoorjurkjes
Iemand die zichzelf is zou een goed begin zijn, voor de rest merk ik wel wat er op mijn pad gaat komen. Het kan en zal vast de moeite waard zijn.
OverdinkelOverdinkel, Overijssellocation_on
Shemale | 32
Miranda26 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Miranda26
Veel mannen kijken vol afkeer naar mij als ik hen vertel dat ik eigenlijk een man ben. Maar er zijn er ook veel die stiekem toch met mij willen neuken. Ook veel vrouwen willen het wel proberen met mij. Ik ben discreet en laat graag je fantasie uitkom...
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31
NeomiebigD uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
NeomiebigD
Ik geef niks om uiterlijk, ik geef om datgene wat je uitstraalt en dat moet pure geilheid zijn. Alleen mailen als je echt ballen hebt ;);) Heb ik ook ;)
LuttenbergLuttenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 27
Black moon uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Black moon
Jij hoeft je niet te schamen als jij met mij wilt afspreken. Ik zal lief voor jou zijn als het de eerste keer voor jou is, tenzij jij wilt dat ik mijn stoute schoentjes aan zal trekken om jou een avond om nooit te vergeten te bezorgen.
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 28