Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

QueenP uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
QueenP
heb een relatie echter zoeken we beide ook nog graag onze eigen extra sexpartners. Trio's etc zijn bespreekbaar maar hebben niet mijn voorkeur. Geef liever alle aandacht aan jou xxxx
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
geilepik-25 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilepik-25
Ik heb een lekkere piemel voor je en een geweldige lekkere kont om heerlijk jou piemel in te ontvangen, durf jij mij een geil berichtje te sturen?
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
ClaireTgirl uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ClaireTgirl
Ben niet vies van geile sex in het weekend. Door de week is lastig voor me of het moet in de buurt zijn.Maar zou wel graag ieder weekend er tegen aan gaan.Heerlijk toch?
SneekSneek, Frieslandlocation_on
Shemale | 27
risisky uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
risisky
Wij weten nu nog helemaal niks over elkaar. Daar is niks mis mee, maar van mij mag het wel anders. Ik wil er wel graag achter komen die er aan de andere kant zit en wat voor plannen jij dan hebt en vooral wat je zoekt. Want er zijn toch ook wel dinge...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
YoungSenna uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
YoungSenna
Je weet wat je wilt en je gaat er voor. Je bent lekker opgewonden en sowieso creatief. Je oordeelt niet en je vindt het juist meer dan geil om mij eens van dichtbij te bekijken:)
HoogkarspelHoogkarspel, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24
Quinn uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Quinn
Wellicht heb je me wel eens gezien. Heb namelijk behoorlijk wat uurtjes achter de webcam doorgebracht en ook 2 rolletjes in films gehad. Ben echter inmiddels wel klaar met dat 'neppe' gedoe en wil nu gewoon echt face 2 face contact. Mijn hobby is nie...
WaverveenWaverveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Kinkybarbara uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Kinkybarbara
Ik zou graag eens iemand een ontmaagding geven. Ben jij nog nooit van achter in je kontje genomen? Laat mij dan de eerste zijn die je dit genot laat meemaken. Ik beloof dat je er zeker geen spijt van zult krijgen.
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 42
vrije-vogel uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
vrije-vogel
Ik kan hier wel heel veel neer zetten, maar het lijkt mij beter dat je me gewoon vraagt van wat je weten wilt, ik heb geen bakken met geld dus een donatie is welkom of ergens anders:)
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 25
wanda-27 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
wanda-27
hey hoi, ik zou graag met jou in contact willen komen en je heerlijk willen verwennen, mag ik dan mijn piemel lekker in je kontje duwen?
DelfzijlDelfzijl, Groningenlocation_on
Shemale | 32
Babsje28 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Babsje28
Hi, leuk dat je even bij mij komt kijken, ik ben op zoek naar een lekker geil en spannend avontuur. Ik word graag lekker hard en lang genomen door een lekkere man. Misschien wel meer dan een keertje? Neem je snel contact met me op?
BoerakkerBoerakker, Groningenlocation_on
Shemale | 33
lekkerehardepik uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
lekkerehardepik
Iemand die ook zin heeft om eens lekkere dingen te doen. Het zou mij echt super lijken als ik dat mee mag maken met jou. Echt heerlijk allemaal.
HellendoornHellendoorn, Overijssellocation_on
Shemale | 32
Evy-wil-graag uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Evy-wil-graag
Geen zorgen er gaat meer gebeuren dan alleen pijpen. Ik wil ook naaien en genaaid worden, elkaar onder het zaad smeren en stoppen dat hoeft van mij niet. Doorgaan kan altijd op wat voor manier dan ook.
HeerlenHeerlen, Limburglocation_on
Shemale | 29