Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

KnotsvanGenot uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
KnotsvanGenot
Hopelijk heb ik nu jouw aandacht getrokken en heb jij er super veel zin in gekregen om mee te doen met mij. Jij wilt verwend worden door mij, en jij wilt mij ook verwennen. En dan niet alleen mijn tieten maar ook mijn knots van genot.
LangedijkLangedijk, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 30
LaylaShe uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
LaylaShe
Ik zoek lekkere mannen voor een lekkere erotisch avond/nacht/dag. Ik heb veel ervaring en date wel vaker via internet en het bevalt me goed. Ik ben alleen wel een shemale, maar uit ervaring weet ik dat er veel mannen zijn die daar van houden. Laat ev...
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 28
Jully uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Jully
Hey jij daar, ik heb een idee, en jij moet zelf maar even vertellen wat jij ervan vind. Ik zit hier nu naar een pornofilm te kijken, en eigenlijk lijkt het mij geil als jij het ook gaat kijken, dan vertellen we aan elkaar wat we zien op de televisie,...
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
LangeTs uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LangeTs
Wie houd er van lekker anaal met een supervrouwelijke TS? Mijn kontje wacht op een lekkere neukpik.
ZwijndrechtZwijndrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34
LieveBeau uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
LieveBeau
Zijn er hier ook nog een beetje leuke, geile mannen te vinden?! Ik hou van avontuur, seks, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel afwisseling. Elke dag maar op mijn rug liggen, of telkens hetzelfde standje, dat is niets voor mij. Ik heb een aantal ma...
HollandscheveldHollandscheveld, Drenthelocation_on
Shemale | 31
Quirina-Oraal uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Quirina-Oraal
Je vind het super spannend om eens seks te hebben met een shemale. Je wilt mij pijpen en meer en genieten van waar ik je mee kan verrassen.
RoermondRoermond, Limburglocation_on
Shemale | 30
Lavendel uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Lavendel
Je zal wel denken wie is die lekkere shemale? Nou ik ben Rafaela, een lieve meid en ik ben op zoek naar een lieve man voor een sex relatie dus om vaker af te spreken dan 1x. Ik wil dat we alles ontdekken aan elkaar en alles uitproberen. Ik hoop dat j...
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 41
StijveFay uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
StijveFay
Ik denk dat mijn profielnaam al genoeg zegt maar ik zal het nog even verduidelijken: ik ben geil. Niet alleen nu, maar bijna altijd. Daarbij komt nog dat het voor mij al een tijdje geleden is, dus dan is het ook niet zo goed, dat ik nu zo geil ben de...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 30
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34
DaphneT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DaphneT
Jij wil van het leven genieten en dan het liefste met iemand naast je die heerlijk jou pik vast wil houden, hem in haar mond wil doen en laten klaarkomen. Verwacht wel hetzelfde terug.
HemmenHemmen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 43
Gina-Trans uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gina-Trans
Het idee dat jij straks in mijn holletje gaat komen dat maakt mij zo heet dat mijn soldaat nu al weer gereed staat om te schieten. Ik lurk er zelf elke dag wel een keer of 2 aan, en nog is het niet genoeg! Kom jij mij helpen met trekken en komen?
HilvarenbeekHilvarenbeek, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Singleshe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Singleshe
Jij ziet dit wel zitten toch? Dan moeten we kijken hoe we het aan gaan pakken want als het aan mij ligt gaan we dit gewoon doen. Ik heb er al helemaal zin in dat je lekker mij lekker gaat neuken.
ZandvoortZandvoort, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35