Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

heerlijkekut11 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
heerlijkekut11
Welke perverse man wilt er met mij in contact komen? Ik hou wel van mannen die het heft in handen durven te nemen en domineren in de slaapkamer. Er moet vast wel iemand zijn die zo een type is!
AlmeloAlmelo, Overijssellocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
lekkerwijfie832 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
lekkerwijfie832
Voor het eerst heb ik een vriendje en ik vind het nu een maand later al saai. Wij waren heel erg leuk samen en hadden het heel erg lekker. Maar nu we er een label hebben opgeplakt is het opeens heel saai en suf. Ik ben er wel wat klaar mee. Hier vast...
HarenHaren, Groningenlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
LoveDoggy uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LoveDoggy
Ik heb een relatie met een vrouw maar toch mis ik een pik in mijn mannenkutje. Doggystyle is waar ik dol op ben. Ik hoop hier met echte kerels in contact te komen die het fijn vinden om mij heerlijk van achteren te nemen. Mijn kontje is gewillig en d...
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 27
JiskaHot uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
JiskaHot
Hey Wat leuk dat je mijn advertentie leest en nu hoop ik natuurlijk dat je ook reageert. Ik wil namelijk een afspraakje met een leuke man voor sex! Wie weet gaan we vaker afspreken als het een onvergetelijke avond word. Ik heb er zin in en ik hoop ...
BadhoevedorpBadhoevedorp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
JuwelEsther uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
JuwelEsther
Jij bent een man die ook niet echt van vluggertjes houdt en dan ook langdurige sex zou willen hebben. Lekker met zijn tweeen diverse dingen gaan doen. Jij bent net als mij ook intiem geschoren zodat we geen last hebben van haartjes.
HillegomHillegom, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
OnderdanigeShemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
OnderdanigeShemale
Ik kan hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat...
HaelenHaelen, Limburglocation_on
Shemale | 44
tietenmetpik uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
tietenmetpik
Ik vindt het geweldig om mannen pikken te masseren eerst met mijn handen en daarna ook met mijn mond, en je mag dan heerlijk in mijn kont klaar komen, mag ik jou dan ook lekker vol spuiten? dan moet je zeker snel iets laten horen, ik wacht op je.
HeldenHelden, Limburglocation_on
Shemale | 34
KayaTattoo uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
KayaTattoo
Uiterlijk en leeftijd doen er niet toe, ik wil gewoon afspreken! Geef mij het bevel in de slaapkamer en ik doe alles wat jij lekker vindt. Spreken wij met elkaar af?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
I-Love-Xtra uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I-Love-Xtra
Hoe vind je het klinken? Ik vind het echt zo geil en ik wil dat heel erg graag gaan doen en als het aan mij ligt dan kunnen we het ook wel een keer in bad doen. Lijkt jou dat ook zo geil om te doen?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
Elintoppertje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Elintoppertje
Ik heb geen voorkeuren, zolang ik maar kan voelen hoeveel jij van mij geniet. Wie weet kunnen wij wel experimenteren en een paar speeltjes erbij halen, maar alleen als jij ervoor open staat.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28
geilepik-25 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilepik-25
Ik heb een lekkere piemel voor je en een geweldige lekkere kont om heerlijk jou piemel in te ontvangen, durf jij mij een geil berichtje te sturen?
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
Sandy25 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Sandy25
Voor de tieten moet je helaas niet bij me aankloppen. Hoop ze volgend jaar flink te vergroten. Echter een lekkere goeie pik heb ik wel te bieden. Kan er wel omheen lullen maar zoek gewoon iemand die ik mag nemen..
BuitenpostBuitenpost, Frieslandlocation_on
Shemale | 30