Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Safiye uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Safiye
Heb een open relatie. Mijn vriendin houdt niet enorm van mannen, maar vindt het wel lekker om genomen te worden. Dan ben ik natuurlijk perfect voor haar. Ik vind het wel lekker om met een geile vent af te spreken en ben hier dus op zoek gegaan. Mogel...
MaaslandMaasland, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Special4You uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Special4You
Geef het een kans met mij en ik zal mijn best doen om jou te overtuigen dat ik degene ben waar je het leuk mee kan hebben.
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
lovetattoo786 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
lovetattoo786
Hoi lekkerding welcome To my profile waarschijnlijk ook de laatste die je vandaag gaat bezoeken, en waarom? Zal het je uitleggen. Ik ben een mooie dames zoals het op mijn fotos te zien is, ik ben in voor heel veel en hou ervan om mijn lekkere dingen...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Chiecka uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Chiecka
Hoi, ik hwb gemerkt dat de meeste mannen bang zijn voor vrouwen met een lekkere pik, waar komt dat door, zijn ze bang dat die van mij groter is, zou dat het kunnen zijn? Ik geef niets om de maat. Geil zijn kunnen we toch ook zijn met een kleine maat?...
GraveGrave, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Hetero
Vanity uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vanity
Heb een relatie sinds een tijdje en gelukkig is die open:) Vind het leuk om met verschillende mensen in contact te komen en elkaars ideeën en fantasieën aan te horen. Waar ben jij naar op zoek? Laat je het me weten?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Shaniya28 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Shaniya28
Wat ik wil dat heb jij. Een lekkere lul die wel weet waar hij het zoeken moet. Als jij naast mij neuken het ook lekker vindt om mijn leuter te ontvangen dan kan dat zeker. Ik vind het maar wat lekker om een man ook even goed door te meten.
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
AsianLaysa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AsianLaysa
Hayyyyyy,ik ben Laysa ! Een heerlijke shemale uit Limburg die zin heeft om jouw lekker te verwennen !!!! Kom je snel bij mij voor lekkere sex en verwennerij ??? Ik wacht op je geile berichtje ! xx Laysa
BadhoevedorpBadhoevedorp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41
Irena-geilenstijf uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Irena-geilenstijf
Heb jij ook zo een behoefte aan een hete avond? Dan ben ik er voor je en zin om met mij te genieten van de seks?
RosmalenRosmalen, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 24
GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Dingadong uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Dingadong
Lekker ding, heel lekker die ook van lekkernij houd. Wel, ik heb van alles voor je in huis. Ik zit hier, omdat ik niet genoeg kan krijgen van wat ik graag wil.
MaarssenbroekMaarssenbroek, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
TgirlMarlene uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
TgirlMarlene
Jij kan ook helemaal wild worden van een goede pornofilm, en het liefst zou jij dit meteen op mij uit willen oefenen. Mijn extraatje vind jij natuurlijk dubbelop genieten, en het liefst neem jij mijn harde pik direct in jouw mond. Durf je?
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
ChantallekeTs uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ChantallekeTs
Je hoeft niet te wachten hoor, dat doe ik al terwijl je dit leest. Grijp gewoon die kans, we kunnen het heerlijk hebben samen. Voor een nacht of voor vaker, wat jij maar wilt. Kun je het aan?
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 31