Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

kommijzuigen uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
kommijzuigen
ik heb een relatie, hopelijk vindt je dat geen probleem, maar ik wil graag een keer vreemd gaan, welke leuke man mag ik een keertje lekker anaal verwennen?
RoermondRoermond, Limburglocation_on
Shemale | 39
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
SuckMyZoe uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
SuckMyZoe
Veel mannen zijn niet gay, maar wel benieuw hoe het is om een lekker wijf met een pik te neuken. Nu krijg je de kans om dat zelf te ervaren!
WeddeWedde, Groningenlocation_on
Shemale | 31
Essiegeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Essiegeil
Hallo ik ben Esther een geile shemale zoals je al kunt zien op mijn foto. Vind jij het lekker om mij ook eens lekker diep in mijn kontje te nemen, dan hoor ik snel van jou
MaassluisMaassluis, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
PaulamaarNee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
PaulamaarNee
Met mijn oude telefoon krijg ik jammer genoeg nog geen echt scherpe foto maar deze zijn wel redelijk. Ik zou heel graag een keer seks willen hebben en dan mag dat zijn met een stel, man of vrouw. Het is voor mij al lang geleden en ik kan alleen maar ...
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
Chickyishot uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Chickyishot
Ben gewoon geil, zal het niet onder stoelen of banken schuiven. Ga er vanuit dat hier alleen maar geile mensen zijn dus ik kan niet wachten op je bericht. Ik heb toch gelijk wat betreft al die geiligheid hier?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
BrunyMilena uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
BrunyMilena
Eerst even iets drinken en dan hebben wij even de kans elkaar iets beter te leren kennen. Met elkaar komen wij er wel uit.
LeerdamLeerdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
Hete-Hilda uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hete-Hilda
Ik ben voor veel in en het mag van mij best wel lekker extreem zolang het maar wel in overleg gebeurd. Ik kan mijn lul goed onder controle houden waardoor ik mijn orgasme lang kan uitstellen. Hoe zit dat bij jou?
GraveGrave, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
LovesfromEmma uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovesfromEmma
Wie van jullie mannen wilt er met mij op een discrete date? Stiekem afspreken op een geheime locatie en er een geile date van maken! Wie heeft er interesse?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
Izadora32 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Izadora32
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Izadora en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37
diana-24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
diana-24
Ik ben Diana en zou het leuk vinden als ik hier een leuke man, vrouw, stel of shemale zou vinden die met mij wilde hete avonden/nachten wil beleven, ga ik snel een spannend berichtje horen?
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 29
GeileTs uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
GeileTs
Ben jij iemand die het ook geil vind om betrapt te kunnen worden en zou je er ook geen probleem mee hebben als die persoon spontaan heerlijk mee zou doen? Ben je dan ook iemand die zeker van buitenseks houd en het gewoon geil vind om zich te kunnen l...
OuwerkerkOuwerkerk, Zeelandlocation_on
Shemale | 29