Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Lientje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Lientje
Ik heb een moeilijke tijd achter de rug na mijn uitkomst als transgende maar nu wil ik er helemaal voor gaan, en wil ik mijn verleden achter me laten, zoek dan ook een leuke vriend die mij serieus neemt en mij ook met respect zal behandelen. Doe je ...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 49
veeltattoe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
veeltattoe
Jij weet wel van wanten en weet ook wel wat een shemale graag wil horen. Een relatie zoek je zeker niet, maar een shemale die graag spannende en ondeugende dingen doet en onderneemt verlang je wel naar.
BarneveldBarneveld, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
IkRenske uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
IkRenske
Dat ik van twee walletjes vreet heb jij totaal geen moeite mee. Jij vindt het zelfs wel een uitdaging het te doen met een vrouw die ook nog het lekkere van een man heeft. Alles werkt aan mij en wanneer ik spuit dan doe ik dat het liefste met jou same...
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42
SylvanaShemale uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
SylvanaShemale
Als je niet van een sigaartje houdt neem ik wel jouw sigaar in de mond ok?
HindeloopenHindeloopen, Frieslandlocation_on
Shemale | 29
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
Ladyboy28 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ladyboy28
Hou jij van een mix waar je echt optimaal van kan genieten? Ik wil je dat genot geven en helemaal los gaan met elkaar. Ik ben eigenlijk altijd geil dus ik wil graag snel afspreken. Ik hoor je graag schatje
OssOss, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33
just-me uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
just-me
Ik moet elke dag even lekker met mij zelf spelen, maar wil eigenlijk wel eens lekker klaar gezogen en getrokken worden door jou, zou jij met mij geile seks willen?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 26
KinkyElisa uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
KinkyElisa
Hoe kinky kan jij zijn in de slaapkamer? Ik wil echte harde pornoseks met jou en dat de hele avond lang! Denk jij dat jij het aan zal kunnen om met mij af te spreken voor een lekkere date?
SittardSittard, Limburglocation_on
Shemale | 31
Littlesuprise uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Littlesuprise
Ben trots op mijn mooie vrouwelijke lichaam en hou dan ook enorm van sexy lingerie. Echter gebruik mijn extra verassing ook graag.
Nieuw-BergenNieuw-Bergen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 44 | Bisexueel
Buttcrazy uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Buttcrazy
Het is niet dat mijn kontje nog maagd is, heb al vaak met kaarsen en zelfs met de dildo ingezeten maar een echte paal is er nog niet in geweest. Nu heb ik geen kut zoals je al door hebt. Maar enkel een lekker stel borsten die ook mega gevoelig zijn. ...
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36
Gender-Arianne uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Gender-Arianne
Hallo alle leuke mannen en ook vrouwen Ik ben Arianne ik ben een transgender man en zoek een lieve man of vrouw om wat moois mee op te bouwen. Alles begint met een vriendschap Ik ben Bi sexueel maar ik voel mij meer een vrouw dan een man. Graag a...
's-Graveland's-Graveland, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 55 | Bisexueel
Tanjabutt uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tanjabutt
Een leuke man die het niet erg vind dat ik over iets extra's beschik en die dit misschien juist wel extra spannend vind. Samen genieten zie jij zitten en je kan mij ook wat bieden.
SurhuisterveenSurhuisterveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 36