Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Ik-Jacinta uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ik-Jacinta
Verzadig mij met jouw heerlijke lekkernij en ik zal ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten! Ik ben op zoek naar jou, dus aarzel niet om wat van jou te laten horen!
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
slankengeil uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
slankengeil
Ik ben erg onzeker over mijn lichaam, heb me dan ook een lange tijd verstopt voor iedereen, maar nu wil genieten van seks met een man die mijn lichaam waardeert zoals ik ben. Ben jij die man die respect voor mij heeft, dan kom ik graag met jou vanda...
HellendoornHellendoorn, Overijssellocation_on
Shemale | 31
lekkerepiemel uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
lekkerepiemel
jeetje wat moet ik hier nu neer zetten, ik zou vraag het en ik vertel je het, wel wil ik zeggen dat ik een lekkere piemel heb die graag verwend wil worden door jou
OosterhoutOosterhout, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
redaafke304 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
redaafke304
Als er een soort van houding is waarvan ik vind dat je die leuk vindt, is dat zo speels en lief. Ik hou van die romantische jongens die kunnen vasthouden aan elke keer als ze tegen me praten. Ik wil ook dat je me een leuk en heel gelukkig gesprek gee...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Ayana-Afrikaans uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Ayana-Afrikaans
Je bent opgewonden geraakt van mijn profiel en wil me laten weten hoe jij onze eerste date voor je ziet. Je bent niet te soft en vind het lekker om in je kontje te worden genomen.
NieuwleusenNieuwleusen, Overijssellocation_on
Shemale | 38
AngelEyes23 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
AngelEyes23
Jij bent een geile vent met een wereldlijf. Je weet als geen ander hoe je iemand moet verwennen en kan neuken als geen ander. Je zoekt net als ik een vaste partner om samen mee verder te gaan. Ook op seksgebied wil je alle wegen bewandelen, maar van ...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 28
heerlijkekut11 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
heerlijkekut11
Welke perverse man wilt er met mij in contact komen? Ik hou wel van mannen die het heft in handen durven te nemen en domineren in de slaapkamer. Er moet vast wel iemand zijn die zo een type is!
AlmeloAlmelo, Overijssellocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
PrealdImaond uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
PrealdImaond
Ik heb een stevige paal waar ik bijzonder ondeugende dingen mee wil doen. Ik heb een vriendje, maar die vindt me soms een beetje te extreem en omdat ik toch wil genieten van het hier en nu heb ik besloten om te kijken of er hier mannen zijn die apart...
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
rose-dildo-do uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
rose-dildo-do
Ben een zelfstandige shemale, woon samen met mijn vriend. Wij zien elkaar meer niet dan wel en dat vind ik soms toch wel wat balen. De aandacht die ik nu niet krijg en wel naar verlang kan ik vast wel ergens anders vinden.
MaasbrachtMaasbracht, Limburglocation_on
Shemale | 44 | Bisexueel
ChenoaBlond uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
ChenoaBlond
Lief, spontaan, gezellig en vooral respectvol dat ben jij en je hebt veel zin in seks.
WestdorpeWestdorpe, Zeelandlocation_on
Shemale | 26
Veronique24 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Veronique24
Niet te snel moe zijn en anders moet je maar ineens versterking mee brengen ;) O ben je echt een geile dekhengst, dan kan ik wel een vriendinnetje mee brengen, heb je zowel 2 kontjes als een kutje om te neuken en te verwennen.
DalfsenDalfsen, Overijssellocation_on
Shemale | 29