Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

LekkerShemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LekkerShemale
Dag heren, lekker op zoek naar een leuke shemale? Eentje waarmee je kan spelen, langdurige seks mee kan hebben. Zoek niet verder ik ben op zoek naar een hete sex date met alles erop en eraan. Lekker lang elkaar verwennen. Misschien weet jij wel de ...
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel
Oud en lekker uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Oud en lekker
Mijn echte vrienden en vriendinnen noemen mij Sjaantje, gewoon omdat ik een lastige naam heb om uit te spreken, daarom mag mag jij mij ook gewoon zo noemen, ik ben er al aan gewend. Maar ik heb nu enorm de behoefte aan een heerlijke vent die ik lekke...
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 43 | Hetero
leukeshemale32 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
leukeshemale32
Eigenlijk bespreek ik liever mijn voorkeuren rechtstreeks met jou in een privé-bericht. Ik heb eigenlijk qua uiterlijk en of leeftijd geen echte voorkeuren, maar zou wel willen dat jij aan mijn sekswensen zou kunnen voldoen. En? Denk jij dat je dat ...
TynaarloTynaarlo, Drenthelocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
mooiinrood732 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
mooiinrood732
Ben jij goed met jouw tong? Kom dan maar eens snel met jouw lekkere trek, want mijn lekkernijen wachten hier op jouw verwennerij. Zal ik alvast beginnen met mezelf op te warmen voor jou? Zijn er mannen hier die al heel erg lang zulke woorden niet geh...
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
FabianaErvaren uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
FabianaErvaren
Als jij stiekem nog niet weet wat je wil, moet je het gewoon eens allebei tegelijk uitproberen. Wil je weten wat het is om aan een pik te zuigen of hoe het voelt als ik hem in je steek?
IJmuidenIJmuiden, Flevolandlocation_on
Shemale | 39
ShaniaDance uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ShaniaDance
Kan jij lekker dansen? Kan jij mij sexy verleiden? Dat is wat ik heel graag zou willen meemaken, het mag best een keertje om mij draaien toch?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
BunnyRoos uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BunnyRoos
Heb jij wel eens een shemale massage gehad ? Op welke man mag ik oefenen met het geven van een prostaat massage? Ik heb het wel eens gedaan maar wil hier echt heel goed in worden omdat is heb gemerkt dat dit toch wel de ultieme vorm van sex is en omd...
BalkbrugBalkbrug, Overijssellocation_on
Shemale | 33
wanda-27 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
wanda-27
hey hoi, ik zou graag met jou in contact willen komen en je heerlijk willen verwennen, mag ik dan mijn piemel lekker in je kontje duwen?
DelfzijlDelfzijl, Groningenlocation_on
Shemale | 32
kommijzuigen uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
kommijzuigen
ik heb een relatie, hopelijk vindt je dat geen probleem, maar ik wil graag een keer vreemd gaan, welke leuke man mag ik een keertje lekker anaal verwennen?
RoermondRoermond, Limburglocation_on
Shemale | 39
veeltattoe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
veeltattoe
Jij weet wel van wanten en weet ook wel wat een shemale graag wil horen. Een relatie zoek je zeker niet, maar een shemale die graag spannende en ondeugende dingen doet en onderneemt verlang je wel naar.
BarneveldBarneveld, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
supershee uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
supershee
Toch wel hier op zoek naar iemand die ook gewoon gezellig en leuk is. Die er graag wat van wil maken en hier zijn positieve gedachten wil delen. Verder geen idee wat te zeggen.
Nieuwerkerk aan den IJsselNieuwerkerk aan..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Loveselfies uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Loveselfies
Wil jij een lekkere trans slet neuken? Ik wacht op je
EmmeloordEmmeloord, Flevolandlocation_on
Shemale | 32