Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Niet normaal uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Niet normaal
Mijn ballen, ze zijn zo vol met zaad, ik moet echt even gaan spuiten, maar ik wil dat niet meer zelf doen, er is hier vast wel iemand die dat graag voor mij wilt doen. Zuigen wij elkaar lekker af, of ben jij een lekkere meid? Ook die mag mij gerust l...
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
brendageil763 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
brendageil763
Leuke, lieve en gezellige man die wel zin heeft in een goed en ontspannend gesprek. Het gesprek mag van jou ook wel de ondeugende kant uit gaan. Ik doe graag met je mee. Wie jij bent kan je me vast wel zelf vertellen.
StamproyStamproy, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Essiegeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Essiegeil
Hallo ik ben Esther een geile shemale zoals je al kunt zien op mijn foto. Vind jij het lekker om mij ook eens lekker diep in mijn kontje te nemen, dan hoor ik snel van jou
MaassluisMaassluis, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
PinkTsgirl uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
PinkTsgirl
Jij bent zo'n lekkere geile bink. Je bent single en je kunt ook doen en laten wat je wilt. Je uiterlijk is niet zo belangrijk, als je sexdrive maar goed zit.
ElstElst, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36
Jes23 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Jes23
Hoi, ik ben een leuk shemale op zoek naar wat spanning. Ik ben zelf op ontdekking reis hoop gelijkgestemden hier tegen te komen die ook op avontuur uit zijn. Ik ben nergens vies voor. Kom maar op, wie of wie heeft er zin in?
DelfzijlDelfzijl, Groningenlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
AngelEyes23 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
AngelEyes23
Jij bent een geile vent met een wereldlijf. Je weet als geen ander hoe je iemand moet verwennen en kan neuken als geen ander. Je zoekt net als ik een vaste partner om samen mee verder te gaan. Ook op seksgebied wil je alle wegen bewandelen, maar van ...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 28
CocosOlie1 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
CocosOlie1
Hoi, ik ben een zeer vrouwelijke transseksueel. Naast erg vrouwelijk ben ik ook nog eens een keer erg geil en loop elke dag met een stijve paal in mijn slipje. Het liefst haal ik hem eruit en ruk ik er aan maar contact met een geile hetero of biseksu...
BoskoopBoskoop, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
howmeee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
howmeee
Hallo! Mijn naam is Faith, 24 jaar oud. Ik ben al een tijdje vrijgezel, en dan mis je gewoon dingen met iemand. Ik heb een eigen bedrijf en zoek een man die leuke dingen wil doen maar niet uit de hand wil lopen? Zoek je hetzelfde als ik wil?
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
RingMyBell uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
RingMyBell
Een te gekke vent, jij bent niet vies van het extra wat ik jou te bieden heb.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 29
Lela k uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Lela k
Ik ben op zoek naar een stomende hete tijd in de slaapkamer gevuld met uiterst hardcore en grenzeloze lust. Ik buig graag voorover voor lullen in het openbaar, zoals niemand anders, zodat je geen tijd hoeft te verspillen met allemaal saaie dingen. An...
AmstelveenAmstelveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
LolaHardDick uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
LolaHardDick
Heee Heren, Ik zoek mannen die benieuwd zijn wat er nog meer is op erotisch gebied en spanning willen met een speciale dame... Want speciaal ben ik kan ik gerust zeggen.
Den HelderDen Helder, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 39
Lara-Genieten uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lara-Genieten
Ben jij een man die geniet van lekker gedomineerd te worden? Kan het er voor jou niet ruig genoeg aan toe gaan en mag ik dan ook alles met jou gaan doen?
BergenBergen, Limburglocation_on
Shemale | 32