Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Tirzahhh uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Tirzahhh
Er zal nu vast een man zijn die ook met een stijve pik zit en die dit ook wilt gaan doen. Nou dan zijn wij voor elkaar gemaakt en dan moeten we dit gaan doen zodat we samen een geile ervaring hebben en die nooit meer vergeten.
RodenRoden, Drenthelocation_on
Shemale | 26
Surprise-Tgirl uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Surprise-Tgirl
Hou jij wel van een vrouw die zich een beetje ordinair kleed? Vind je het wel geil als je door zo'n vrouw aan gesproken word en dat er een lekker geil voorstel door haar gedaan word?
DeurneDeurne, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
ModelTs uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ModelTs
Geen idee of jij al eens anaal genomen bent, het maakt mij ook niet zo heel veel uit. Ik kan het rustig aan doen, jou eerst vingeren en rimmen en dan pas met mijn lekkere paal naar binnen schieten. Jij mag hetzelfde bij mij doen als je dan ook nog ev...
DriebruggenDriebruggen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
SamiraTran uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
SamiraTran
Heb jij ook zo een behoefte aan een hete avond? Dan ben ik er voor je en zin om met mij te genieten van de seks?
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 29
spannendesexfanate uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendesexfanate
Overdag ben ik heel onschuldig, maar in de avonden en weekenden ben ik een beest in bed, mijn pik staat bijna altijd stijf, dus ik wil jou dan ook snel verwennen!
NeedeNeede, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36
Brandy28 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Brandy28
Hey Sexy! Mijn naam is Brandy. Ik ben een shemale dus dubbel zoveel genot. Ik wil weer genieten van de sex, want het is voor mij alweer een hele tijd geleden. Ik zou het fijn vinden om een vast iemand te vinden om regelmatig mee af te spreken en dan ...
EspelEspel, Flevolandlocation_on
Shemale | 33
RochellaBlond uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
RochellaBlond
Ik ben een vrouwelijke en altijd geile shemale uit Hoogeveen. Ik heb eigenlijk altijd wel zin om me lekker te laten neuken door 1 of meerdere mannen. Ik spreek dan ook niet alleen af thuis, maar eigenlijk overals waar het maar kan, in de auto of gewo...
HoogeveenHoogeveen, Drenthelocation_on
Shemale | 34
DreamAssie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
DreamAssie
Je houd ervan als iemand weet wat die wil. Je bent zelf ook geen watje en je bent dol op sex. Verder heb ik niet veel voorkeuren. Qua uiterlijk ben je net als ik ook geen lelijkerd en je kunt verplaatsen en ontvangen.
ZwartsluisZwartsluis, Overijssellocation_on
Shemale | 28
AnnemarieBeauty uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
AnnemarieBeauty
Jouw natte droom is een lekker wijf met net dat beetje extra's,. Als we naast elkaar liggen, weet ik precies wat jij lekker vindt.
LeveroijLeveroij, Limburglocation_on
Shemale | 32
hard-en-geil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hard-en-geil
ik ben nog single maar wil graag een relatie, maar dan wel een relatie waar alles mogelijk is, ben jij daar ook voor, dan wil ik met jou in contact komen, ga je me mailen met een lekkere foto?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
BobbieT uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
BobbieT
Vind het geil om een man van achteren te nemen. Ontvang kan,maar is niet mijn favoriet kan ik alvast eerlijk vertellen. Zuig je dan liever leeg!
LeidenLeiden, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Shemale.Yan.18jaar uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Shemale.Yan.18jaar
hallo, ik ben Yan en ik woon sinds kort op mezelf en ik zoek nu nog geen vaste relatie, maar wel een geile vaste seks maatje, die me heerlijk in mijn kontje wil neuken, ik neuk jou ook heerlijk in je kontje, dus doe mij een geil voorstel en we gaan s...
BrummenBrummen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 23