Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

dubbledik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dubbledik
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen seks, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hier zo??
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Letsgo uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Letsgo
Je zou je anders eerst even voor kunnen stellen, want dan komen wij in ieder geval een heel eind. Dan weet ik ook hoe jij over alles denkt.
SpijkenisseSpijkenisse, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 25
BrittwithaDick uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
BrittwithaDick
Wat jij kan verwachten van mij dat ga ik niet allemaal verklappen maar bereid je maar voor op iets heel lekkers. Het is gewoon iets wat je mee moet maken en het enige wat je dan kan doen is je volledig laten gaan en genieten van mijn lekkere neukkuns...
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28
Higheel Pam uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Higheel Pam
kusje!
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
rantjekantje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
rantjekantje
Lekker uitwaaien, sterren kijken, een film kijken, fietsen en lekker chillen met vriendinnen allemaal dingen die ik maar wat graag doe. En zo kan ik nog wel even door gaan. Ik ben graag met van alles en nog wat bezig en wie weet straks ook wel met jo...
WateringenWateringen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
pimply uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
pimply
Alweer drie jaar alleen, en ook al die jaren zonder lekkere seks, je snapt natuurlijk wel dat ik het aftrekken en het spuiten in een washandje behoorlijk zat ben. Misschien heb jij wel hetzelfde probleem, en ben jij het zelf doen ook zat. Zullen wij ...
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
NeomiebigD uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
NeomiebigD
Ik geef niks om uiterlijk, ik geef om datgene wat je uitstraalt en dat moet pure geilheid zijn. Alleen mailen als je echt ballen hebt ;);) Heb ik ook ;)
LuttenbergLuttenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 27
Ontzettendstout uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Ontzettendstout
Bij mij hoef jij je niet in te houden. Het is vermaak waar ik naar op zoek ben en als jij dit ook zoekt dan kunnen we helemaal losgaan. Geen gezeur over relaties of over iets samen starten. Wanneer we samen afspreken dan doen we dit om lekker te neuk...
BundeBunde, Limburglocation_on
Shemale | 30
kostuumsekss uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
kostuumsekss
Hoi leuke mensen die mijn profiel lezen, tja ik weet niet zo heel erg goed wat ik nou moet en kan delen hier, misschien is het leuk als jij wat verteld. Ik ben nog niet zo lang met dit bezig, dus het is nog nieuw. En jij, heb jij al veel contacten op...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Tanjabutt uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tanjabutt
Een leuke man die het niet erg vind dat ik over iets extra's beschik en die dit misschien juist wel extra spannend vind. Samen genieten zie jij zitten en je kan mij ook wat bieden.
SurhuisterveenSurhuisterveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 36
StevigePikIlva uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
StevigePikIlva
Iemand die stevig in zijn schoenen staat en het aandurft met mij. Dat is namelijk heel erg belangrijk, en dan kijken hoe het met ons twee zal gaan.
ClingeClinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
spannendesexfanate uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendesexfanate
Overdag ben ik heel onschuldig, maar in de avonden en weekenden ben ik een beest in bed, mijn pik staat bijna altijd stijf, dus ik wil jou dan ook snel verwennen!
NeedeNeede, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36