Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

hustlee uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hustlee
Nou ik weet het niet hoor, ik doe blijkbaar iets fout, want ik kom jou maar niet tegen, ik ben toch niet zo heel eng en lelijk? Ik kijk zo vaak, maar krijg gewoon geen bericht binnen van iemand.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
lekkerwijfie832 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
lekkerwijfie832
Voor het eerst heb ik een vriendje en ik vind het nu een maand later al saai. Wij waren heel erg leuk samen en hadden het heel erg lekker. Maar nu we er een label hebben opgeplakt is het opeens heel saai en suf. Ik ben er wel wat klaar mee. Hier vast...
HarenHaren, Groningenlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
NolaBaker uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
NolaBaker
Ben jij ruimdenkend en schrik je niet terug van een avontuurtje met een vrouw die een verrassing in haar slipje bewaard? Zou je zelf hard geneukt willen worden en sperma willen proeven? Stuur me een bericht.
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
gevoelligstijve830 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
gevoelligstijve830
Ik ben graag naakt of halfnaakt als ik lekker thuis ben. Nudisme is niets voor mij, vind het wel lekker om naakt te zijn met iemand anders, gewoon thuis, maar niet op zo'n camping of strand of zo. Hihi. Waarom ben ik dan altijd graag naakt? Als ik da...
VlagtweddeVlagtwedde, Groningenlocation_on
Shemale | 47 | Bisexueel
Newby20 uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Newby20
Jij bent wel zeer avontuurlijk aangelegd en zou wel eens een avontuur met mij mij aan willen gaan. Lekker likken en zuigen vind jij geen probleem en zou dat ook dolgraag willen doen. Jij wil mijn kontje wel in de watten leggen.
Oost-SouburgOost-Souburg, Zeelandlocation_on
Shemale | 25
Gelina-Shemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gelina-Shemale
Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
GeileDelany uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GeileDelany
Voor een hete date zit je dus echt wel goed bij mij, heb er gewoon super veel zin in en ben heel benieuwd naar de geile vent die op mij gaat reageren. Ik wacht met smart!
GeldermalsenGeldermalsen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
AlittleBitShy uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
AlittleBitShy
.Dag lieve mannen, ik ben op zoek naar een geile man die zin heeft in een spannende anale date zowel passief als actief.
Hendrik-Ido-AmbachtHendrik-Ido-Amb..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
SylDate uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
SylDate
Je mag mij uiteraard ook neuken want ik wil dat we allebei aan ons trekken komen. Ik ben er helemaal klaar mee dat ik niks heb en het word tijd om het aan te pakken ondertussen en een geile vent te zoeken.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
RosannaTgirl uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
RosannaTgirl
Hallo, ik ben Rosanna, een mooie shemale tgirl en zoek eigenlijk altijd wel een lekkere denkhengst om me lekker tussen mijn sterke gespierde billen te neuken Heb jij een lekkere pik tussen je benen hangen en ben je niet bang om deze te gebruiken, da...
Nieuw-SchoonebeekNieuw-Schoonebe..., Drenthelocation_on
Shemale | 30
SamiraTran uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
SamiraTran
Heb jij ook zo een behoefte aan een hete avond? Dan ben ik er voor je en zin om met mij te genieten van de seks?
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 29
TgirlZara uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
TgirlZara
In het leven heb ik gelukkig mijn plek gevonden.Ik zie veel van mijn oude vrienden niet meer, ze vinden het maar raar dat ik zo veranderd ben. Maar eigenlijk ben ik dit pas echt, dit is de echte ik, en zo wil ik zijn. En ik hoop hier dan ook dieman t...
BolswardBolsward, Frieslandlocation_on
Shemale | 30