Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Ik-Jacinta uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ik-Jacinta
Verzadig mij met jouw heerlijke lekkernij en ik zal ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten! Ik ben op zoek naar jou, dus aarzel niet om wat van jou te laten horen!
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
DagelijksStijf uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DagelijksStijf
Heb jij het altijd al met een shemale willen doen? Ik stel mij beschikbaar en natuurlijk ook voor mijn eigen genot. Ik zal je laten kreunen en lekker laten spuiten.
LichtenvoordeLichtenvoorde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 40
Hot-ass  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hot-ass
Op zoek naar de spanning, alles kan en mag. Het liefste wel zo spannend mogelijk. Hou van lekker langdurig in me kontje genomen te worden. Zie jij het zitten om met mij op avontuur te gaan?
's-Gravendeel's-Gravendeel, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
TransexualHottie uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
TransexualHottie
Mag ik mijn pik bij jou leeg spuiten? Ik ben daar echt heel hard aan toe en ik weet ook al precies hoe ik dat ga doen want ik heb dat al een tijdje in gedachte maar dat hou ik nog even voor mezelf.
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
Ietsje exxtra uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Ietsje exxtra
Hoi, ten eerste val ik niet op hele kinderachtige jongens, daarom ben ik ook op zoek naar een hele stoere man die weet wat het leven inhoud. Vind jij het niet erg dat ik een lekkere pik tussen mijn benen heb?
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
stoutesaar345 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
stoutesaar345
hoi schat Heb ik je interesse opgewekt of misschien nog wel meer? Heb je zin in een geile spanning met een geile trans ? Maak dat snel moeite om een bericht te sturen, dat je niet snel vergeet. Ik ben een leuk gezelschap, met mooie shemale een strak ...
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
hetejantien uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
hetejantien
ben dol om gepijpt te worden en wil jou ook lekker zuigen, zullen we samen eens afspreken?
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
BrownyRiha uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
BrownyRiha
Geen beschrijving opgegeven door gebruiker
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Hete-Hilda uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hete-Hilda
Ik ben voor veel in en het mag van mij best wel lekker extreem zolang het maar wel in overleg gebeurd. Ik kan mijn lul goed onder controle houden waardoor ik mijn orgasme lang kan uitstellen. Hoe zit dat bij jou?
GraveGrave, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
BunnyRoos uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BunnyRoos
Heb jij wel eens een shemale massage gehad ? Op welke man mag ik oefenen met het geven van een prostaat massage? Ik heb het wel eens gedaan maar wil hier echt heel goed in worden omdat is heb gemerkt dat dit toch wel de ultieme vorm van sex is en omd...
BalkbrugBalkbrug, Overijssellocation_on
Shemale | 33
ShegirlDemi uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ShegirlDemi
jij wel eens over sex met een shemale? Durf je die fantasie ook echt te laten worden? Dan hoop ik natuurlijk dat je mij uitkiest om je droom uit te laten komen. Ik ben 23 jaartjes en heb zin om een lekkere man te verwennen. Ik wacht op je bericht
BleiswijkBleiswijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
GeileZoe uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
GeileZoe
Hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat van jo...
OosterwoldeOosterwolde, Frieslandlocation_on
Shemale | 25