Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Geilmeer1z uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Geilmeer1z
hey jij daar zie je mij al staan in het echt voor je en ik trek me zelf af en later zal ik gehurkt voor je gaan zitten, hmmm als ik er nu al aan denk begin ik weer met me zelf te spelen en moet ik me zelf even aftrekken hoor hihihi zullen we dit in ...
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 41 | Bisexueel
dikkemale uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
dikkemale
Dag lieve mannen, ik ben op zoek naar een geile man die zin heeft in een spannende anale seks gesprek te voeren, want ik heb nog nooit een echte lul in mij gehad, wel gedaan, maar jammer nog geen kans gehad om het te nemen.
IJsselsteinIJsselstein, Utrechtlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
Reneet uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Reneet
Ik heb een relatie wat helemaal nergens over gaat, we zijn wel bij elkaar, maar daar is alles dan ook mee gezegd, eigenlijk zijn we samen vanwege de kosten van ons appartement, maar we leven al maanden langs elkaar heen. Hij heeft seks met andere mei...
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Raschashem uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Raschashem
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik als was in je handen. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Kunnen wij een match zijn denk je?
WaddinxveenWaddinxveen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Asiadick uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Asiadick
Hallo ik ben Adinda en kom oorspronkelijk uit Azie, maar woon alweer een aantal jaren in Heerenveen. Ik ben 19 jaar en ben op zoek naar een heerlijke pik die mij eens lekker zou willen verwennen. Eenmalig mag maar heb liever vaker
HeerenveenHeerenveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 24
Tanjabutt uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tanjabutt
Een leuke man die het niet erg vind dat ik over iets extra's beschik en die dit misschien juist wel extra spannend vind. Samen genieten zie jij zitten en je kan mij ook wat bieden.
SurhuisterveenSurhuisterveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 36
ShegirlDagmar26 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
ShegirlDagmar26
Ik kan genoeg liefde vinden in mijn familie, vrienden en mijn lieve hondje maar dat is niets met wat ik kan krijgen van een heerlijke man. Ik wil voelen dat ik leef, dat ik mag leven, en dat ik jou natuurlijk ook mag uitleven. Leer me kennen en je ko...
OudemolenOudemolen, Drenthelocation_on
Shemale | 31
FabianaErvaren uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
FabianaErvaren
Als jij stiekem nog niet weet wat je wil, moet je het gewoon eens allebei tegelijk uitproberen. Wil je weten wat het is om aan een pik te zuigen of hoe het voelt als ik hem in je steek?
IJmuidenIJmuiden, Flevolandlocation_on
Shemale | 39
Special4You uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Special4You
Geef het een kans met mij en ik zal mijn best doen om jou te overtuigen dat ik degene ben waar je het leuk mee kan hebben.
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Angelica uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Angelica
Hallo zoals je ziet heb ik een relatie, helaas een relatie waarbij de seks op een enorm laag pitje zit. Ik zoek via deze weg iemand om eens heerlijk lekker vreemd te gaan. Val jij op Braziliaans dan hoor ik jou graag erg snel
BurgumBurgum, Frieslandlocation_on
Shemale | 37
WelpjeYinthe uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
WelpjeYinthe
Maak niet uit wat je geaardheid is, zolang je maar met mij wilt geilen en sex wilt hebben. We kunnen uren bezig zijn of kan ook slippertjes. Ik hoor graag van je wat het wordt.
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 30
kominmijnkont uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
kominmijnkont
Ik ben hier nieuw en ben zo benieuwd of er nog een lekkere vent is die mijn kont eens stevig wil neuken en me vol spuiten met zijn geile zaad, jij? Mail me dan!
EchtEcht, Limburglocation_on
Shemale | 32