Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

PrettyTgirl uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
PrettyTgirl
Nu zoek ik dus de juiste man om daarmee te geilen want ik wil niet langer zonder zitten maar het mag ook wel andersom zijn dat een man mij lekker lang gaat neuken want ik ben daar echt aan toe ondertussen.
SoestSoest, Utrechtlocation_on
Shemale | 30
Meltje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Meltje
Er zijn zoveel dingen waar ik van hou, en dat kan ik hier echt niet allemaal neerzetten, dan ben ik morgen nog mijn verhaal aan het vertellen, nee je moet het maar gewoon vragen als jij iets wilt weten. Kun jij wel vertellen waar jouw interesses ligg...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Geilmeer1z uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Geilmeer1z
hey jij daar zie je mij al staan in het echt voor je en ik trek me zelf af en later zal ik gehurkt voor je gaan zitten, hmmm als ik er nu al aan denk begin ik weer met me zelf te spelen en moet ik me zelf even aftrekken hoor hihihi zullen we dit in ...
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 41 | Bisexueel
piemkleine uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
piemkleine
Nu ik weer single ben wil ik het er graag van nemen. Vanaf mijn 18de heb ik 2 langer relaties gehad en ben al lang niet echt meer alleen geweest. Vind het wel spannend om weer alleen te zijn maar soms ook wel erg stil en eenzaam. Daar kan je vast wel...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Carlahotty uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Carlahotty
Met mijn grote borsten en mijn heerlijke pik die niet zo heel groot is, maar wel heel goed werkt. Stuur mij maar eens een berichtje, dan zul je merken dat hij goed zijn werk doet, wil je er achter komen hoe goed hij zijn zaad kan spuiten?
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
Superbigcock uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Superbigcock
Jij bent net als ik altijd geil, en wilt jouzelf en mij graag verwennen. Ook word jij graag verwend door mij, en sta jij open voor alles. Ik neuk graag, maar word net zo graag geneukt. En hetzelfde geld voor pijpen
HoogwoudHoogwoud, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Lara-Genieten uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lara-Genieten
Ben jij een man die geniet van lekker gedomineerd te worden? Kan het er voor jou niet ruig genoeg aan toe gaan en mag ik dan ook alles met jou gaan doen?
BergenBergen, Limburglocation_on
Shemale | 32
DanceQueen uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
DanceQueen
Ruimdenkend, je houd van sex, en je wilt bodemloos genieten....nou waar wacht je nog op, stuur me snel een super hot mailtje.
OvezandeOvezande, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
GeileTs uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
GeileTs
Ben jij iemand die het ook geil vind om betrapt te kunnen worden en zou je er ook geen probleem mee hebben als die persoon spontaan heerlijk mee zou doen? Ben je dan ook iemand die zeker van buitenseks houd en het gewoon geil vind om zich te kunnen l...
OuwerkerkOuwerkerk, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
JustMirthe uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
JustMirthe
Vind jij het niet erg als ik onze geile ervaring met mijn vriendin deel en vind je het juist wel opwindend dat zij er op gewonden van raakt als ik vertel hoe heerlijk heet jij geweest bent?
VleutenVleuten, Utrechtlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
LadyinRed30 uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
LadyinRed30
Iemand die ook zin heeft om eens lekkere dingen te doen. Het zou mij echt super lijken als ik dat mee mag maken met jou. Echt heerlijk allemaal.
EedeEede, Zeelandlocation_on
Shemale | 35
geilepik31 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
geilepik31
zou ik jou kont eens lekker mogen opvullen met mijn pik? Graag alleen serieuze reacties
BorneBorne, Overijssellocation_on
Shemale | 36