Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Wannabeslave uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Wannabeslave
Geile mooie shemale slavin zoekt een Meester of Meesteres. Pijn, vernedering, dominantie zijn mijn favoriete woorden
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
Ninetta2018 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Ninetta2018
ik ben op zoek naar lekker man of vrouw die met mij een keertje seks wilt hebben, ik ben doel op pijpen en anaal seks of tussen mij borsten laten neuken nu
ZuidhornZuidhorn, Groningenlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Twisted shemaa uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Twisted shemaa
Iedere dag ben ik wel een uurtje aan het fantaseren over mega lekkere seks, ja het is alweer een hele tijd geleden dat mijn pik eens goed is afgezogen. Hoe lang is het voor jou geleden, en vind jij het lekker om gepijpt te worden?
BavelBavel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Steffybigtits uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Steffybigtits
Lekker wild, lekker gek, niet de grootste pik maar wel enorme tieten. Oh ik hou toch zo van ze... Kan er bij wijze van uren uren achter elkaar naar kijken en mee spelen. Zoek gewoon iemand die me komt vergezellen. Alleen is ook maar alleen zeg ik alt...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Sexkanon uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexkanon
Jij houdt wel van een uitdaging en zou dan ook dolgraag met mij iets willen beginnen. Even heerlijk spelen met elkaar en daarna een parenclub bezoeken.
HeemstedeHeemstede, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26
kommijzuigen uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
kommijzuigen
ik heb een relatie, hopelijk vindt je dat geen probleem, maar ik wil graag een keer vreemd gaan, welke leuke man mag ik een keertje lekker anaal verwennen?
RoermondRoermond, Limburglocation_on
Shemale | 39
piemkleine uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
piemkleine
Nu ik weer single ben wil ik het er graag van nemen. Vanaf mijn 18de heb ik 2 langer relaties gehad en ben al lang niet echt meer alleen geweest. Vind het wel spannend om weer alleen te zijn maar soms ook wel erg stil en eenzaam. Daar kan je vast wel...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Lekker harig uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lekker harig
Ik heb het hier zo eens bekeken allemaal, en ik moet bekennen dat ik het toch wel onwijs gezellig vind hier. Daarom heb ik zelf ook maar een profiel aangemaakt, gaan wij het samen ook zo onwijs gezellig maken?
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
LiekeXL uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
LiekeXL
Jij bent een zeer nieuwsgierige man die wel eens wil voelen wat er dan in mijn slipje zit. Lekker geil rollenspel vind je ook niet verkeerd en meerdere keren klaar komen is geen probleem.
KerkradeKerkrade, Limburglocation_on
Shemale | 32
SophieShemale uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
SophieShemale
Ik ben een shemale en ik vind het geil om met jongens of mannen sex te hebben die nog geen ervaring hebben met een shemale. Je mag me alles vragen. Je moet wel serieus zijn anders hoeft het voor mij niet. x Sophie
VeendamVeendam, Groningenlocation_on
Shemale | 29
Marloesje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Marloesje
Maak me eens gek, als je dat kan dan ben jij de man!
OuwerkerkOuwerkerk, Zeelandlocation_on
Shemale | 27
GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33