Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
Hot-ass  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hot-ass
Op zoek naar de spanning, alles kan en mag. Het liefste wel zo spannend mogelijk. Hou van lekker langdurig in me kontje genomen te worden. Zie jij het zitten om met mij op avontuur te gaan?
's-Gravendeel's-Gravendeel, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
lekkerlichaamSS uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lekkerlichaamSS
Ben jij een man die wel eens lekker door mij verleid wil gaan worden? Ben je al nieuwsgierig geworden naar dat ene wat ik heb wat andere vrouwen je niet kunnen bieden? Want ik kan je zeggen dat door dat extra's er alleen maar meer te geilen valt en i...
HorstHorst, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Angelobralo uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Angelobralo
Ik zoek iemand die lekker verwend wil worden. Ik vind alles lekker. Ik hou er van om veel dingen te proberen. En ik sta overal voor open. Ik kan heel dominant zijn als je dat lekker vindt. Maar ik kan me ook heel onderdanig opstellen. Let er wel op d...
AalsmeerAalsmeer, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel
Twisted shemaa uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Twisted shemaa
Iedere dag ben ik wel een uurtje aan het fantaseren over mega lekkere seks, ja het is alweer een hele tijd geleden dat mijn pik eens goed is afgezogen. Hoe lang is het voor jou geleden, en vind jij het lekker om gepijpt te worden?
BavelBavel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
gevoeligstaaf739 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
gevoeligstaaf739
Mijn vriend vindt het normaal dat hij naast mij ook nog een neukmaatje mag hebben. Ik vind dat wij evenveel te zeggen hebben. Wat is hiervan de conclusie?? Ik mag ook een neukmaatje hebben, natuurlijk, wij beiden zijn bi en natuurlijk ik ook, maar da...
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Manutje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Manutje
Ben jij een man die wel eens lekker door mij verleid wil gaan worden? Ben je al nieuwsgierig geworden naar dat ene wat ik heb wat andere vrouwen je niet kunnen bieden? Want ik kan je zeggen dat door dat extra's er alleen maar meer te beleven valt en ...
Hendrik-Ido-AmbachtHendrik-Ido-Amb..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Kinkybitch uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Kinkybitch
Ik ben Phoebe en ik ben op zoek naar een beginnende (lust)slaaf (alleen mannelijke ik val niet op vrouwen) die graag vrijblijvend wilt ontdekken wat (bd)sm inhoud en hoe ver hij durft te gaan. Ben jij diegene wie ik zoek?
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
blackdick382 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
blackdick382
Laten we dit werkelijkheid voor ons maken. Ik ben altijd geil en ik heb niet iemand die bereid is alles voor mij te doen. Als je me een goed gevoel kunt geven, denk ik dat we de kans krijgen om deze speciaal voor ons te maken.
Krimpen aan den IJsselKrimpen aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
ShegirlDemi uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ShegirlDemi
jij wel eens over sex met een shemale? Durf je die fantasie ook echt te laten worden? Dan hoop ik natuurlijk dat je mij uitkiest om je droom uit te laten komen. Ik ben 23 jaartjes en heb zin om een lekkere man te verwennen. Ik wacht op je bericht
BleiswijkBleiswijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
eindhoven20carla uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
eindhoven20carla
wat betekent het voor jou om een shemale te zijn?
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 25
Rachel27Shemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Rachel27Shemale
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Rachel en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
VenrayVenray, Limburglocation_on
Shemale | 32