Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Geilmeer1z uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Geilmeer1z
hey jij daar zie je mij al staan in het echt voor je en ik trek me zelf af en later zal ik gehurkt voor je gaan zitten, hmmm als ik er nu al aan denk begin ik weer met me zelf te spelen en moet ik me zelf even aftrekken hoor hihihi zullen we dit in ...
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 41 | Bisexueel
Tesaa uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Tesaa
Hoi daar, ik heb er heel lang over moeten doen om mijzelf te accepteren zoals ik ben, en nu ik daar eindelijk doorheen ben, zie ik mijn pik als een enorme klit die het ontzettend fijn vind om bewerkt te worden als je me lekker in mijn kontje neukt. U...
OostburgOostburg, Zeelandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
DreamAssie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
DreamAssie
Je houd ervan als iemand weet wat die wil. Je bent zelf ook geen watje en je bent dol op sex. Verder heb ik niet veel voorkeuren. Qua uiterlijk ben je net als ik ook geen lelijkerd en je kunt verplaatsen en ontvangen.
ZwartsluisZwartsluis, Overijssellocation_on
Shemale | 28
Andries22 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Andries22
hoi hoi ik bied mijn pik aan om heerlijk gepijpt te worden, en ook om je kontje er mee lekker te verwennen, neuk jij mij dan ook?
TilburgTilburg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Vuur uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vuur
hoe zou jij het vinden als we samen zouden gaan douchen en onder de douche elkaar dan ook heerlijk verwennen, en daarna in mijn bed de hele nacht geile seks hebben, spreekt jou dat aan, mail me maar, je krijgt zeker antwoord terug
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
SensueleAlicia uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
SensueleAlicia
Jij wilt zowel met mijn ronde tieten als met mijn pik spelen en deze heerlijk verwennen. Mijn gaatje zal jij goed vullen, en als ik helemaal geluk heb mag ik die van jou ook heerlijk vullen.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
BDSMshemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
BDSMshemale
Ben jij op zoek naar iemand die van kinky houdt.. die heb je nu gevonden hihi! Ik wil eens een stapje hoger dan de standaard en zachtaardige seks.. ben verder heel lief hoor!!! komt zeker goed!
MeerssenMeerssen, Limburglocation_on
Shemale | 36
SexyVanny uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SexyVanny
Wat denk je ervan, een vrouw met alle lekkers, heerlijke tieten en nog een lekkere pik waar jij je gang lekker mee kunt gaan? Hopelijk heb je voor mij ook genoeg heerlijks om mee te spelen!
Oud-LoosdrechtOud-Loosdrecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40
Gold-Bird uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gold-Bird
Beste allemaal, Het geeft mij een fantastische gevoel dat ik mezelf kan zijn hier. Ik zag dat er meer vrijgevochten sexliefhebbers zijn die elkaar opzoeken. Misschien heb ik het geluk hier ook, daar hopen we dan maar op;) Noem mij maar Lianne. Ik ...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
dikkebanaatje793 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
dikkebanaatje793
Jij bent lekker geil en opgewonden en plasseks vind je ook niet eens een raar idee, meer een uitdaging. Ik pak ieder moment aan om te genieten van de heetste seks.
GenemuidenGenemuiden, Overijssellocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Annekelekkerelul382 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Annekelekkerelul382
Mijn geile lichaamsdelen hebben jouw aandacht nodig, ik kan een goede voorspel gebruiken, waarbij jij mijn lichaam verwent met jouw heerlijke tong. Sla geen gaatje over, want dan zal ik alleen maar harder voor jou kreunen als ik klaar zal komen.
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel