Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

TRANSPART2 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
TRANSPART2
Ik ben een mooie trans, erg vrouwelijk en bereid om je seksuele verlangens, fetisjen, te behagen. Durf een onvergetelijk en gepassioneerd moment met mij door te brengen. Je zult het zeker herhalen en je zult er geen spijt van krijgen. Ik wacht op je!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
YingThai uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
YingThai
Je bent niet uit op een relatie of zoiets, dat ben ik ook absoluut niet. Samen een gezellige tijd beleven en dan goede seks hebben met elkaar. Alles mag van mij, maar wil je iets niet dan gewoon zeggen. Respect is het allerbelangrijkste.
MaaslandMaasland, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
KyonaWauw uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
KyonaWauw
Ik wil jou laten ervaren wat voor topvrouw ik ben, en wat ik allemaal kan bieden. Ik hou van verwennen, met liefde en heel veel passie en energie. Ik hou er ook van om met veel passie en liefde verwend te worden, dit op de manier zoals jij het graag ...
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
Izadora32 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Izadora32
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Izadora en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37
liefmeisje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
liefmeisje
Een genieter, dat is wat ik ben. Ik zoek geen prater maar een doener.... ik voel me pas sinds kort goed inmijn lichaam en daar heb ik het een en ander voor moeten doen. Maar nu ben ik wie ik ben en kan ik genieten van het leven en de toekomst. wie wi...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
saskia17 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
saskia17
zullen wij samen eens snel gaan genieten? ik heb er zin in hoor, jij ook wel toch?
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33
evenaardigge uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
evenaardigge
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik gewoon een super lieve mens. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Denk je dat wij een leuke band kunnen opbouwen.
ZevenaarZevenaar, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Lekker harig uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lekker harig
Ik heb het hier zo eens bekeken allemaal, en ik moet bekennen dat ik het toch wel onwijs gezellig vind hier. Daarom heb ik zelf ook maar een profiel aangemaakt, gaan wij het samen ook zo onwijs gezellig maken?
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
ShegirlFabien uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ShegirlFabien
Sta al behoorlijk tijdje droog dus ga het hier maar eens proberen! Ben inmiddels niet meer zo veel eisend. Laat maar iets van je horen en we zullen zien waar het schip strand
KollumKollum, Frieslandlocation_on
Shemale | 27
MissLevita uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissLevita
Ik heb zin in een ondeugende date, ik kan wel wat heerlijks gebruiken! Kunnen wij afspreken voor een hete avond tussen de lakens? Welke geile vent heeft er interesse in een date met een shemale?
GoudswaardGoudswaard, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40
geilmetpik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilmetpik
Ik vindt het heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik jou kont lekker verwen met mijn tong en vingers, ga ik snel iets van je horen?
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Linda27 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Linda27
Wil jij weten wat ik in mijn broekje heb? mail me dan snel
EpeEpe, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33