Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Nynke23 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Nynke23
Hoi en welkom op mijn pagina. Ik ben Nynke, een lieve rustige shemale dame die buiten haar gewone leven nog een fijn sexleven heeft. Ik ben openhartig, ruimdenkend en ik ben fan van avontuur. Ik reis graag en ben creatief. Verder sport ik veel en be...
BarendrechtBarendrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
IloontjeGeil uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
IloontjeGeil
Jouw genot staat bovenaan en zo geniet ik ook tegelijk. Ik ben niet iemand die zich inhoudt, I give it all I've got en zo weet ik zeker dat het heerlijk gaat worden. Beginnen we met een massage?
ZierikzeeZierikzee, Zeelandlocation_on
Shemale | 31
Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Tineke hotty uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tineke hotty
Hoi leuke mensen die mijn profiel lezen, tja ik weet niet zo heel erg goed wat ik nou moet en kan delen hier, misschien is het leuk als jij wat verteld. Ik ben nog niet zo lang met dit bezig, dus het is nog nieuw. En jij, heb jij al veel contacten op...
VoorburgVoorburg, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
TgirlColinda uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
TgirlColinda
Even een oproepje aan alle leuke/spannende mannen. Ik ben een spontane dame, lekker gezellig, houd van genieten van het leven, feestje op zijn tijd en natuurlijk van goede seks, die ik helaas al even niet heb. Ik wil met jou plezier maken en vooral v...
PapendrechtPapendrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34
Onderdanig shemailtje uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Onderdanig shemailtje
Op zoek naar een dominante man of vrouw die deze onderdanige eens een goed lesje kan leren, het lukt mij maar niet om die lusten te onderdrukken, ik denk echt dat ik eens goed onder handen moetvworden genomen. Wil jij mij helpen?
DenekampDenekamp, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Stralend Sterretje uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Stralend Sterretje
Ik ben een goedverzorgde en vrouwelijk geklede speciale vrouw. Ik hou van mannen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar wel weten wat ze willen. Dat laatste is voor mij heel belangrijk. We zijn toch hier om het spannend te gaan hebben?
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
LovefuckTs uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovefuckTs
Wie heeft er interesse in een spannend transsexueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende avonturen mee te beleven.
BerkenwoudeBerkenwoude, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39
NicoleBigC uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
NicoleBigC
Jij hebt er als het goed is nu al helemaal zin in gekregen om te ontdekken wat ik er mee kan doen. Jij wilt die lekkere pik van mij wel voelen, maar ondertussen ook aan mijn tieten zitten. Mijn vrouwelijke billen beknijpen en als klapper op de vuurpi...
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
Sunnygirl uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Sunnygirl
Ben jij een man die wel in is voor een lekker heet spelletje en wil je dan wel eens gaan ontdekken hoe heerlijk die verrassing kan gaan zijn?
VierhuizenVierhuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 28
For-All-Inn uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
For-All-Inn
Man of vrouw, maakt niet uit! Maar het lekkerste is toch een heerlijk geile orgie met mannen en vrouwen.
AmersfoortAmersfoort, Utrechtlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Piksas uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Piksas
Benieuwd naar wie er achter dit slanke lichaam zit? Om wat te weten te komen vraag ik ook wat informatie van jou!;) Wie ben je? Waar hou je van, wat maakt je opgewonden? Als ik het ben dan twijfel niet en stuur me je hete verlangens. Ik sta te pe...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 30