Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Angelobralo uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Angelobralo
Ik zoek iemand die lekker verwend wil worden. Ik vind alles lekker. Ik hou er van om veel dingen te proberen. En ik sta overal voor open. Ik kan heel dominant zijn als je dat lekker vindt. Maar ik kan me ook heel onderdanig opstellen. Let er wel op d...
AalsmeerAalsmeer, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel
manirieke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
manirieke
Zelf vind ik het super leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik doe dat dan ook maar wat graag. Ook al ben ik nog jong, ik heb al veel van de wereld gezien en ben van plan om nog meer te zien. Nu even op zoek naar wat afleiding in de buurt.
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
lovelylady379 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lovelylady379
Jij bent niet saai en al helemaal niet suf. Jij hoeft niet afgestoft te worden, maar kan mij wel afstoffen en een goed gevoel geven. Is bij jou thuis de spanning er ook af? Ben je single of gebonden maar is het saai? Het maakt allemaal niet uit, wij ...
BeeselBeesel, Limburglocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
AnoukvsFenna uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
AnoukvsFenna
Ben je stoer, macho en heb je altijd al gefantaseerd om het met 2 mannen te doen die er toch uitzien als een vrouw? Het mag hoor, wij het aan niemand doorvertellen, het blijft ons geheimpje
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 29
CiliaTrannie uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CiliaTrannie
Je bent geil en je wilt wat! Ik wil jou als je vaak opgewonden bent en vooral van orale sex houdt. Je bent lekker creatief en wil nieuwe dingen proberen. Ben je ook in een voor een spannend rollenspel?
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31
BrunyMilena uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
BrunyMilena
Eerst even iets drinken en dan hebben wij even de kans elkaar iets beter te leren kennen. Met elkaar komen wij er wel uit.
LeerdamLeerdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
GlennaAnaal uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
GlennaAnaal
Welke lekkere vent wilt er met mij een rollenspel spelen? Hoe ondeugender jij kan zijn, hoe lekkerder onze avond zal aflopen. Kom jij met mij spelen?
WoudrichemWoudrichem, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
SylDate uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
SylDate
Je mag mij uiteraard ook neuken want ik wil dat we allebei aan ons trekken komen. Ik ben er helemaal klaar mee dat ik niks heb en het word tijd om het aan te pakken ondertussen en een geile vent te zoeken.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
Sweetcandy uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Sweetcandy
Ik ben een leuke sexy trans die het veel te druk met haar werk heeft. Hierdoor heb ik geen tijd voor een relatie maar mis de sex wel. Help jij mij uit de brand?
WemeldingeWemeldinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 41
rodemushke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
rodemushke
Geen idee of jij al eens anaal genomen bent, het maakt mij ook niet zo heel veel uit. Ik kan het rustig aan doen, jou eerst vingeren en rimmen en dan pas met mijn lekkere paal naar binnen schieten. Droom je nooit dat iemand zo iets voor je doet?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
tyrawilanaalsex uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
tyrawilanaalsex
ik zou graag anaal seks hebben maar welke man kan mij hier mee helpen ik ben nog maagd er mee ook sta ik open voor sm te hebben maar dan lichte uitvoering er mee bedoel ik
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
GeileDelany uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GeileDelany
Voor een hete date zit je dus echt wel goed bij mij, heb er gewoon super veel zin in en ben heel benieuwd naar de geile vent die op mij gaat reageren. Ik wacht met smart!
GeldermalsenGeldermalsen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30