Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

echtmag uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
echtmag
Ik ben op zoek naar mannen die mij op mijn waarde schatten en niet alleen maar even snel willen behandelen zonder respect. Als je mij respecteert dan krijg je ook dat terug. Zo wat zoeken jullie hier?
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
Loverly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Loverly
Met mijn harde stijve pik lig ik heerlijk te fantaseren, en tijdens het fantaseren denk ik aan een heerlijke vent die ook met zijn pik zit te spelen, misschien heb jij ook wel zin om lekker anaal te neuken, of wil je liever oraal verwend worden? Mij...
RhedenRheden, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
hotshemalesar943 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotshemalesar943
Laat je geile lusten maar op me los, gebruik me hoe jij dat zelf wilt, laat me voelen wie de baas is en wie de hond. Laat me klaarkomen als jij dat wilt en neuk me op alle manieren die jij kiest. Mijn lichaam staat ter beschikking van jou. Leuke fant...
HuizenHuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Hotpeter24 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hotpeter24
hey hallo, leuk dat je even komt spoken op mijn profiel, nou ik hoop maar dat je me aantrekkelijk vindt en me eens lekker in me kont wil neuken, mail je me eens?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Brownieforyou uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Brownieforyou
Je bent een single man of gebonden, ik heb geen voorkeur zolang wij ons richten op de seks.
DreischorDreischor, Zeelandlocation_on
Shemale | 27
diana-24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
diana-24
Ik ben Diana en zou het leuk vinden als ik hier een leuke man, vrouw, stel of shemale zou vinden die met mij wilde hete avonden/nachten wil beleven, ga ik snel een spannend berichtje horen?
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 29
JustMirthe uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
JustMirthe
Vind jij het niet erg als ik onze geile ervaring met mijn vriendin deel en vind je het juist wel opwindend dat zij er op gewonden van raakt als ik vertel hoe heerlijk heet jij geweest bent?
VleutenVleuten, Utrechtlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
hendrikje24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
hendrikje24
ik ben een onderdanige type, als je met mij in contact wilt komen moet je me maar mailen, ik ben eigenlijk 34, maar ik wil niet dat je me zo ziet.. ik blijf in gedachte voor altijd 24 en schoolgaand. het maakt me geil en zo wil ik ook benaderd worden...
VenloVenlo, Limburglocation_on
Shemale | 39
NoahSex uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
NoahSex
Als jij je aangesproken voelt dan hoor ik uiteraard heel graag van jou. We gaan er dan gewoon voor en doen ons uiterste best om het een succes te maken.
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 28
EvaWithDick uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
EvaWithDick
Ook jij bent op zoek naar geilheid en wil mij dat heel graag geven. Mochten wij de chemie hebben sta ik en jij ook open voor een vaste relatie.
HeldenHelden, Limburglocation_on
Shemale | 39
LoveColours uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LoveColours
Heb jij zin om mijn lekkere billen vol te spuiten? Ik ben op zoek naar een lekkere pik die me anaal bevredigd en me hard van achteren neukt en zijn zaad diep in mij spuit tijdens het meest heftige orgasme wat ik kan bedenken.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
RomyRomy uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
RomyRomy
kleine tietjes, maar wel een lekkere harde pik waar ik geile kunstjes mee kan.. nieuwsgierig wat precies? Stuur me dan even een geil berichtje en ik vertel het je graag, maar het leukste is natuurlijk om het te laten zien. In real life(dus niet allee...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel