Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

meidlul uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
meidlul
Mannen van Nederland die een fantasie hebben om geile seks te hebben met een shemale. Mijn naam is Nikita en ik ben nu 8 jaar een shemale. Ik heb niet zo heel vaak seks gehad als shemale en dat zou ik natuurlijk wel graag willen. Ik ben benieuwd wat ...
OosterhoutOosterhout, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
MeFaya uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
MeFaya
Wat ik nog niet heb gedaan en wat me best geil lijkt is om met een paar gasten een feestje te bouwen. Lijkt me behoorlijk opwindend, drie of vier gasten, die misschien nog nooit iets met een pik hebben gedaan, om die 1 voor 1 lekker te neuken.
EemnesEemnes, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
geil-en-heet uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
geil-en-heet
Ik heb een heerlijke piemel en een stel lekker tieten, zou jij met mij durven te komen spelen? Stuur mij dan snel een berichtje voor een snelle spannende date!
DiemenDiemen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
PrettyTgirl uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
PrettyTgirl
Nu zoek ik dus de juiste man om daarmee te geilen want ik wil niet langer zonder zitten maar het mag ook wel andersom zijn dat een man mij lekker lang gaat neuken want ik ben daar echt aan toe ondertussen.
SoestSoest, Utrechtlocation_on
Shemale | 30
Vuur uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vuur
hoe zou jij het vinden als we samen zouden gaan douchen en onder de douche elkaar dan ook heerlijk verwennen, en daarna in mijn bed de hele nacht geile seks hebben, spreekt jou dat aan, mail me maar, je krijgt zeker antwoord terug
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Bibarel uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bibarel
Welke man wil lekker door mij genomen worden? Just serieus mannen graag
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40
hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Stefaniekus uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Stefaniekus
kleine jonge lijkt het, maar als je mij iets geils stuurt stijgert ie zo naar grote hoogte!
AarschotAarschot, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24 | Bisexueel
ExtrasAAardige uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ExtrasAAardige
hey hallo ik ben een spicy girl met wat extra's. het lukt me maar niet om een aardige man te vinden die mij wil begeren en van me wil houden zoals ik ben. Ik ben het alleen zijn nu wel goed zat en daarom sta ik hier op je te wachten..
HilversumHilversum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
bruin-hhaar uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
bruin-hhaar
Je zit lekker in je vel en draagt waar je zelf zin in hebt. Jij blijft zoals je bent en anderen hoeven niet proberen je te veranderen. Wat draag jij graag wanneer je lekker thuis bent en waar zie je een shemale graag in? Want naast mijn onesie zijn e...
OssOss, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel