Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Shemale-Lotte19 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Shemale-Lotte19
Hoi geile beertjes Zoals jullie zien ben ik geen gewone vrouw maar ben ik een hele speciale vrouw En een Speciale Vrouw bied Speciale lekkers dus wil jij mijn speciale lekkers proeven stuur me dan een berichtje Geile kuss..
HarlingenHarlingen, Frieslandlocation_on
Shemale | 24
StevigePikIlva uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
StevigePikIlva
Iemand die stevig in zijn schoenen staat en het aandurft met mij. Dat is namelijk heel erg belangrijk, en dan kijken hoe het met ons twee zal gaan.
ClingeClinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
I got it all uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I got it all
Hoi. Ik ben Delany en dit is mij oproep. Welke geile mannen willen er met een shemale afspreken om elkaar lekker te gaan verwennen? Ik hou ervan om een lekkere stijve pik in mijn mannelijke kutje te voelen als die er hard en diep gaat. Dat voelt fant...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 26
kominmijnkont uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
kominmijnkont
Ik ben hier nieuw en ben zo benieuwd of er nog een lekkere vent is die mijn kont eens stevig wil neuken en me vol spuiten met zijn geile zaad, jij? Mail me dan!
EchtEcht, Limburglocation_on
Shemale | 32
LaraTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LaraTgirl
Heb jij zin in een lekkere stoeipartij met een shemale? Heb je zijn om mij lekker te neuken? Je laten leeg zuigen tot je schokkend klaar komt? Ik ben overal voor in! Ik ben verslaafd aan sex en ik kan vaker dan 1x klaarkomen.
ZwijndrechtZwijndrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Homo
Marloeshard uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Marloeshard
Wat denk je ervan, ga je me een lekker berichtje sturen om me te laten weten dat je een man bent die er zin in heeft en ervoor wilt gaan? Of laat je deze geilerd aan je voorbij gaan? Nee toch..
DoornDoorn, Utrechtlocation_on
Shemale | 29
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
Vanessaa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vanessaa
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
JulianadorpJulianadorp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
Vrouw-met-meer uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vrouw-met-meer
Ik ben een vrouw met een beetje meer En zoek dus een man die ook van dat beetje meer houdt Give ans Take please!
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Homo
hustlee uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hustlee
Nou ik weet het niet hoor, ik doe blijkbaar iets fout, want ik kom jou maar niet tegen, ik ben toch niet zo heel eng en lelijk? Ik kijk zo vaak, maar krijg gewoon geen bericht binnen van iemand.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
Slutty she uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Slutty she
Hoi, ik ben echt een slet hoor, ik kan geen genoeg krijgen van seks, eenmaal bezig wil ik door blijven gaan, maar ik begrijp wel dat we niet altijd maar kunnen spuiten, maar we kunnen het toch gewoon eens proberen, zou jij willen weten hoe vaak wij h...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34