Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Sjaina uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Sjaina
Hoi, kom jij gezellig met ons mee doen? Ik ben in een relatie met een heerlijke lieve jongen, en het lijkt ons wel spannend als we lekker met onze piemels kunnen spelen, jij mag kijken, meedoen, gewoon alles doen wat we maar willen. Oh ja er zijn wel...
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Marianageil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Marianageil
Je hebt het al door denk ik maar ik ben een shemale, een lekkere vrouw die nog een klein stukje mannelijkheid over heeft. Ik hou van mannen die superheet zijn en altijd willen seksen. Ben jij dat?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36
oudelolly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
oudelolly
Wie jij bent dat is voor mij nog een vraag en voor jou een weet. Jij bent vooral jezelf, makkelijk in de omgang en discreet. Verder maakt het mij niet heel veel uit, maak er gewoon wat leuks van en we komen er wel uit.
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 46 | Bisexueel
strepenkont uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
strepenkont
Ik wil jou laten ervaren wat voor top shemale ik ben en wat ik allemaal kan bieden. Ik hou van verwennen, met gevoel en heel veel passie en energie. Ik hou er ook van om met veel passie en gevoel verwend te worden, dit op de manier zoals jij het graa...
Berkel en RodenrijsBerkel en Roden..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
topkleding  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
topkleding
Zo daar gaan we dan. Ik vind het best wel knap, dat er wordt verwacht dat ik wat ga schrijven over iemand die ik nog niet ken. Dus weet je wat. Daar begin ik niet eens aan. Je kan me vast zelf wel vertellen wie je bent en wat je zoekt.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Leahgeil uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Leahgeil
Hallo om een beetje bij te verdienen bied ik mijzelf aan. voor interesse stuur me op ********** dankje en tot snel hete groetjes
VianenVianen, Utrechtlocation_on
Shemale | 38
HornyEyes uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
HornyEyes
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los.
BiggekerkeBiggekerke, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
heartoflove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
heartoflove
Ik hou ervan om speeltjes in mijn kontje te stoppen, vind dat altijd erg lekker. Heb toch 1 wens en dat is om eens een echte lul in mijn kontje te voelen
AnkeveenAnkeveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26
Rachel27Shemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Rachel27Shemale
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Rachel en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
VenrayVenray, Limburglocation_on
Shemale | 32
DreamAssie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
DreamAssie
Je houd ervan als iemand weet wat die wil. Je bent zelf ook geen watje en je bent dol op sex. Verder heb ik niet veel voorkeuren. Qua uiterlijk ben je net als ik ook geen lelijkerd en je kunt verplaatsen en ontvangen.
ZwartsluisZwartsluis, Overijssellocation_on
Shemale | 28
SpaanseVlieg uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
SpaanseVlieg
Ik heb me hier aangemeld omdat ik spanning zoek, graag erop uit ga en omdat ik 100% sengle ben. Ik heb al veel meegemaakt en hoop nu iemand te vinden die mij totaal accepteert zoals ik ben maar die van wat geiligheid niet vies is. Ik kom uit Rheden...
RhedenRheden, Gelderlandlocation_on
Shemale | 40
SensueleAlicia uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
SensueleAlicia
Jij wilt zowel met mijn ronde tieten als met mijn pik spelen en deze heerlijk verwennen. Mijn gaatje zal jij goed vullen, en als ik helemaal geluk heb mag ik die van jou ook heerlijk vullen.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29