Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

PinkTsgirl uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
PinkTsgirl
Jij bent zo'n lekkere geile bink. Je bent single en je kunt ook doen en laten wat je wilt. Je uiterlijk is niet zo belangrijk, als je sexdrive maar goed zit.
ElstElst, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36
Meltje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Meltje
Er zijn zoveel dingen waar ik van hou, en dat kan ik hier echt niet allemaal neerzetten, dan ben ik morgen nog mijn verhaal aan het vertellen, nee je moet het maar gewoon vragen als jij iets wilt weten. Kun jij wel vertellen waar jouw interesses ligg...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Everley uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Everley
Het is weer een nieuwe dag, en vandaag maar weer eens kijken wat er zo op mijn pad voorbij gaat komen. Ik sta voor veel open, en ik mag graag gezellig een babbeltje maken. Zullen wij elkaar beter gaan leren kennen?
MaastrichtMaastricht, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Miss kiss uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Miss kiss
Dromen over mijn perfecte man is echt niet meer genoeg voor mij. Ik ben daarom hier om hem te vinden en om hem de mijne te gaan maken. Als jij denkt dat jij een eerlijk persoon bent die iemand zoals mij aan kan, ben jij natuurlijk vrij om je aan mij ...
MijdrechtMijdrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Hot-ass  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hot-ass
Op zoek naar de spanning, alles kan en mag. Het liefste wel zo spannend mogelijk. Hou van lekker langdurig in me kontje genomen te worden. Zie jij het zitten om met mij op avontuur te gaan?
's-Gravendeel's-Gravendeel, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
NaughtyIlse uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
NaughtyIlse
Ik weet zeker dat als je hierin geïnteresseerd bent er een wereld voor je open gaat als je er eenmaal aan begonnen bent. Misschien kunnen we het gaan proberen? Dan hebben we het in ieder geprobeerd.
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
Naomi1996 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Naomi1996
Als man zijnde zou jij het wel een keer willen proberen. Ik ben discreet en kan wel netjes ontvangen. Kan trouwens ook geven hoor, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
leukelady839 uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
leukelady839
Hopelijk heb jij de gave mij w eer speciaal te laten voelen. Mijn vriend neukt erop los met een ander en ik zou zomaar moeten toekijken? Kan jij me weer speciaal laten voelen? Vandaar dat ik hier op deze site bent aangekomen om te zien wat ik tegenko...
VlissingenVlissingen, Zeelandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
UitdagendeSofie uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
UitdagendeSofie
Je bent een lekkere potente man die actief is en niet te vergeten met uithoudingsvermogen. Ben jij degene die me lekker wil komen verwennen?
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
JuliaShe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JuliaShe
Julia zoekt haar Romeo! Nou, eerlijk, ik zoek gewoon een lekkere geile nacht, maar het klonk goed toch?
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
QueenLuna uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
QueenLuna
Heb je het ooit gedaan met iemand als ik? Misschien ben ik wel je eerste en zorg ik ervoor dat je elke keer weer terug gaat komen. Ik heb nu al zin in die nacht met jou...of ga je me laten lopen? Nee toch...
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 28
BlondCutie uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
BlondCutie
Eigenlijk vind ik het helemaal niet zo leuk om iets over mezelf te schrijven, ik lees liever de reacties als ik die tenminste krijg. Ik ben een jonge maar ervaren shemale, ik hou van uiteten, een avondje stappen, maar ook van een avondje gezellig thu...
GeldropGeldrop, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30