Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

lekkerehardepik uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
lekkerehardepik
Iemand die ook zin heeft om eens lekkere dingen te doen. Het zou mij echt super lijken als ik dat mee mag maken met jou. Echt heerlijk allemaal.
HellendoornHellendoorn, Overijssellocation_on
Shemale | 32
StevigePikIlva uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
StevigePikIlva
Iemand die stevig in zijn schoenen staat en het aandurft met mij. Dat is namelijk heel erg belangrijk, en dan kijken hoe het met ons twee zal gaan.
ClingeClinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
Amstenrade45 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Amstenrade45
Hallo, leuk dat je mijn profiel komt bekijken, nu hoop ik maar dat ik aantrekkelijk genoeg ben voor jou en dat we een beetje bij elkaar in de buurt wonen. ik woon namelijk helemaal in het zuiden van het land. ik heb lang een relatie gehad met een bel...
AmstenradeAmstenrade, Limburglocation_on
Shemale | 50
Ramoontjets uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ramoontjets
Jij bent een persoon die wel heel erg lekker heet kan worden van een beetje gluren en dan ook heel erg graag mee zou willen doen. Lekker samen douchen zou jij ook niet verkeerd vinden.
Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Tessatje uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Tessatje
Je zoekt geen relatie maar hebt zeker zin in een erotisch avontuur! Je laat je graag lekker verwennen en staat open voor nieuwe dingen. Een grensverleggend type past het beste bij mij.
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 27
ViviHot uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ViviHot
Laten wij er niet omheen draaien en afspreken voor een hete avond! Ik hou er van als jij de touwtjes in handen zal nemen en mij eens goed neemt! Wie van ons zal eerder zijn hoogtepunt bereiken?
VolendamVolendam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42
Mariët uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Mariët
Ik hou mijn wapen graag zo lang mogelijk verborgen voor je. En wanneer het puntje bij paaltje komt zal ik je laten genieten als nooit te voren! Wil jij graag genomen worden of wil je mij nemen en mn dikke tieten vasthouden?
BalenBalen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
sintia25 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
sintia25
Heb een lekkere pik en een strakke kont, vindt het erg geil als ik in mijn kont geneukt wordt, verder hou ik van pijpen en gepijpt te worden, dus als je dit aanspreekt laat dan maar een berichtje achter, ik mail zeker terug
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 31
Maya honneybee uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Maya honneybee
Mijn kontje is er klaar voor, maar er is nog niemand die heeft verteld wat hij graag zou willen doen met dat lekkere kontje van mij, wat zou jij eigenlijk doen als ik heerlijk gebukt sta om op jou te wachten, zou jij mij dan gelijk op zijn hondjes ne...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
Lekker harig uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lekker harig
Ik heb het hier zo eens bekeken allemaal, en ik moet bekennen dat ik het toch wel onwijs gezellig vind hier. Daarom heb ik zelf ook maar een profiel aangemaakt, gaan wij het samen ook zo onwijs gezellig maken?
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
dikkebanaatje793 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
dikkebanaatje793
Jij bent lekker geil en opgewonden en plasseks vind je ook niet eens een raar idee, meer een uitdaging. Ik pak ieder moment aan om te genieten van de heetste seks.
GenemuidenGenemuiden, Overijssellocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
iwantofuck389 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
iwantofuck389
Jij bent een man die graag aandacht geeft aan shemales die het nodig hebben. Jij weet precies de juiste dingen te zeggen en jij weet ook wel precies wat te doen, wie weet verras je mij ook nog wel? Maar laten wij eerst met een normale gesprek beginne...
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel